Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för skorpionen - så blir ditt 2024

01 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
årshoroskop skorpionen 2024
Är 2024 året du gör den där stora resan du alltid drömt om? Eller kanske hittar du kärleken? Allas astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig till det kommande året för stjärntecknet skorpionen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Skorpionen heter scorpio på engelska och är det stjärntecken du tillhör om du är född mellan 23 oktober och 21 november. Skorpionen är på insidan både passionerad och känslosam, men hen kan uppfattas som mycket mystisk och lugn gentemot sin omgivning.

Årshoroskop skorpionen 2024

Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda påBrand logo
Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda på

Kärleken för skorpionen

Om du är i förhållande så kan det hända mycket i din relation i år. Passionerade och romantiska händelser kan blandas med missförstånd och begränsad kommunikation. Detta kan vara svårt för skorpionen som gärna håller sitt rika känsloliv för sig själv. Kom ihåg att våga vara sårbar med din partner.

För skorpionen som är singel så bjuder främst 2024 på kortare romanser och dejting. Det blir många historier- men kanske blir detta året inte då som du hittar din själsfrände. Om du är ute efter en relation är dock maj den månad med högst potential.

Annons

Skorpionens vänskaper 2024

Årets senare hälft kommer vara det som är mest blomstrande för dina vänskapsrelationer. Året kommer också att präglas av vänskaper utomlands. Även om de vännerna är annorlunda från de du har hemma så ger de dig ett lugn och en självkänsla som du uppskattar mycket.

Skorpionens liv präglas just nu också av familj då du kanske har ett eller flera barn i din närhet som just nu behöver extra uppmärksamhet.

Framtiden - så ser det ut framöver för skorpionen

2024 kommer att bli ett produktivt år för skorpionen. Kanske kommer du att nå några mål som du haft länge, eller så kommer du att smida nya planer för nästa steg i ditt liv.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons