Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Årshoroskop 2024 för alla stjärntecken

23 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
Är det här året då du träffar den stora kärleken?
Eller hittar en ny vän eller hobby?
Vår astrolog Christine Oppenheim guidar dig genom stjärnorna!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren horoskop 2024

21/3–19/4

Kärlek: Det måste finnas passion i ditt kärleksliv. 2024 kan bli ett bra år för kärlek, beroende på hur mycket du investerar i det. Din partner kan vara särskilt känslosam i mitten av februari, mitten av juli och början av december. Då är det klokt för dig att vara klippan i din partners liv. Planera för romantiska dagar i slutet av juni och runt 8 oktober.

För singeln finns det goda chanser att träffa en partner i februari eller december.

Vänner: Du brukar ha några vänner som är lite utöver det vanliga. Genom åren har du förmodligen hittat sätt att vara social som fungerar bra för dig. Umgänget är inte lika reserverat som tidigare. Å andra sidan har du större förväntningar på dina nära i år.

Framtid: Kanske byter du arbetsuppgifter, jobb eller lämnar arbetslivet. Du längtar efter att göra något meningsfullt, även om du kan vara osäker på vilken riktning livet ska ta. Mycket kommer att bli tydligare för dig under 2024, och du kan fortfarande ändra dig på vägen. Men du närmar dig ditt mål.

Annons

Oxen horoskop 2024

20/4–20/5

Kärlek: Du känner dig vanligtvis bekväm i ett förhållande, men en stark önskan om frihet kan ha präglat ditt kärleksliv nyligen. För att hantera små kriser kan det vara bra om ni gör saker separat under en period, så att ni kan förnya relationen och inspirera varandra. I februari och början av december kan du ha svårt att kontrollera dina känslor. Satsa på romantik i juni och oktober. För singeln finns många chanser till kärlek. 20 april, 16 juni och 8 augusti är bra dagar för en dejt.

Vänner: 2024 är vännerna i fokus för dig. I mars kan det uppstå en kris i vänskapskretsen som det är klokt att lösa direkt. Under andra halvåret kommer umgänget att flyta lättare och ni njuter av varandras sällskap igen.

Framtid: Oförutsedda händelser kan inträffa i april. Förändringar kan kännas läskiga när de sker från ett ögonblick till ett annat. Om du måste göra förändringar i livet, se det som ett välkommet tillfälle att komma på rätt spår, nu när du får en ny chans.

Annons

Tvillingarna horoskop 2024

21/5–21/6

Kärlek: Om du är singel kan kärleken kan korsa din väg i april, juni och augusti. Om du lever i en relation måste du vara beredd på att din partner kan vara mer impulsiv och spänningssökande än vanligt. Hen kan ha haft några önskemål som nu verkar kunna genomföras. Du bör vara en partner snarare än en motståndare. Även om man lever i ett harmoniskt förhållande kan anpassningar behövas. Kommunicera.

Vänner: Dina vänner är fulla av energi, vilket oftast inspirerar dig. Därför blir det alltid mycket dynamik och aktivitet när ni är tillsammans. Det blir många trevliga stunder med vänner i juni, augusti, september och november.

Framtid: Du har grunnat på många stora tankar de senaste åren. Detta kan ha fått dig att förändra ditt liv på olika områden. Om du inte har gjort det ännu kan det hända 2024. Du kommer snart att upptäcka att din inre kompassnål hittar sin riktning.

Kräftan horoskop 2024

22/6–22/7

Kärlek: Relationer har varit utmanande i ett antal år. Du känner igen signalerna när något utvecklas åt fel håll. I höst behöver du satsa på samarbete. Din partner kan behöva vägledning i vissa livsfrågor – var ett stöd.

Annons

För singeln är 26 juli och 27 november bra för seriösa dejter. Om du träffar en potentiell partner 2024 bör du ha tålamod och låta denne hitta sin egen rytm i relationen. Tvinga inte fram förhållandet.

Vänner: Du får nya vänner som har ett annat tänk än ditt. Det är inspirerande för dig att komma in i några olika kretsar, där du upptäcker nya perspektiv. Två gånger under året kommer du att inleda eller avsluta en vänskap.

Framtid: Det nya året inleder nya livskapitel. Kanske påbörjar du en utbildning, eller förmedlar vidare dina kunskaper. Om du är intresserad av andlighet kommer du vilja hitta bevis för att det finns mer mellan himmel och jord. Att sätta ord eller bild på något som inte är synligt för det mänskliga ögat är din vision.

Lejonet horoskop 2024

23/7–22/8

Kärlek: 2024 kan du visa kärlek på ett nytt sätt. I ett förhållande kan det ha skett en liten förskjutning i maktbalansen förra året. Det ger ändrade förutsättningar. Du är den som bäst kan artikulera vart du vill att relationen ska ta vägen. Prata ut om små och stora konflikter.

Annons

För singeln ger våren chans på en bra match. Det är en person utöver det vanliga, som ser på livet med helt andra ögon än du. En välkommen inspiration.

Vänner: Du har många vänner och det är lätt för dig att vara social, men det kommer att finnas tillfällen då du också måste låta andra stå i centrum för att vänskapen ska bli balanserad. Det gäller särskilt i februari, augusti, slutet av september och början av december.

Framtid: Jobbar du finns möjlighet till förändringar 2024. Du söker större frihet i ditt arbete och lyckas med stora uppgifter. Det är stor sannolikhet att du byter fokus i arbetslivet, vare sig du vill eller inte. Häng med i förändringarna – det kommer att ge dig helt nya möjligheter.

Jungfrun horoskop 2024

23/8–22/9

Kärlek: Du är en romantiker – men i år kan magin vara lite svag. Ditt förhållande behöver extra uppmärksamhet. Prata om det ni är missnöjda med. Din partner kan ha vissa behov och fundera på en förändring. Var positiv till hens olika förslag.

Annons

Är du singel och söker kärlek så är juni din månad. Då attraherar du partners som är redo att ingå ett förhållande. Bra datum för dejting: 18 januari och 28 februari, 28 maj, 26 juni och 22 oktober.

Vänner: Relationen till dina vänner är stabil 2024. Naturligtvis kommer även nya vänner till, men du har en väldigt speciell relation med de flesta av dina vänner. Många är nästan som familj för dig.

Framtid: Det finns möjlighet till förändringar på flera områden i livet. Kanske vill du börja en utbildning? Resor kan vara ett område du prioriterar – fysiska eller inre, andliga resor. Det gäller första halvåret 2024. Under andra halvåret kommer du att ändra fokus och prioritera framtida projekt. Du kan klättra på karriärstegen.

Vågen horoskop 2024

23/9–22/10

Kärlek: Om du vill kan kärlekslivet ta fart 2024. Kärleksplaneterna har inte riktigt samma tempo i år, så kärleken kommer att levas ut i perioder. Inventera relationen i februari. Hur ska kärlekens väg se ut? Kanske kommer ni fram till olika resultat, och måste anstränga er extra om ni vill hålla ihop. Oktober får relationen att flyga.

Annons

Det finns flera alternativ för singeln som söker kärlek. Dagarna kring den 3 mars kan vara starten för ett seriöst förhållande, detsamma gäller i början av oktober.

Vänner: Du har ett stort nätverk och kan alltid få hjälp och stöd. Du bör dock inte lita på dina vänner för hjälp i januari och februari, eftersom de har tillräckligt med att sköta sig själva. Men vännerna hjälper dig gärna under dagarna fram till den 4 juni, då situationen kan kräva det.

Framtid: Ditt yrkesliv kan ta en ny riktning och behovet av förändring kan uppstå inom olika områden i livet. Du utvecklar ditt kulturintresse och kanske börjar en ny kurs. Resor kan stå i centrum från maj, du drivs både av nyfikenhet och av lusten att lära nytt.

Skorpionen horoskop 2024

23/10–22/11

Kärlek: Det kan inte uteslutas att du eller din partner då och då behöver mer frihet i förhållandet. Det behöver inte påverka er relation, så länge ni informerar varandra om vad ni håller på med. Men kanske har ni helt enkelt ingen plan, och det kan orsaka otrygghet. Trots ovanstående finns det övervägande positiva perioder med din partner under 2024.

Annons

Om du är singel och söker kärlek är dagarna runt den 21 april intressanta. Stjärnorna visar att även om man är lite skeptisk till sin eventuella nya kärlek så är det ändå något som kan bli seriöst.

Vänner: Det är fokus på vänner som har kopplingar utomlands. Du kan göra nya bekantskaper, och de är ganska annorlunda än de du normalt umgås med. Men alla har ett lugn och en stabilitet som ger er sammanhållning.

Framtid: Du vill göra avtryck med ditt liv. 2024 kan du få unika möjligheter till detta. Du har många idéer och bollar i luften, så det gäller att agera och slå till när du kan. 2024 blir inte lika hektiskt som 2023, vilket gör det lättare för dig att hitta balans och lugn inom dig själv.

Skytten horoskop 2024

23/11–21/12

Kärlek: Om du är i ett förhållande kandu märka att du har ett frihetssug. Det betyder inte att du vill lämna, snarare att du måste hitta något för att inte bli uttråkad. Din partner har några känsliga dagar under våren. Då är det viktigt att du stöttar, även om det kan vara lite tungt.

Annons

Lever du singelliv är du nöjd – fram till maj 2024. Dagarna fram till den 14 augusti är speciella och du bör satsa på tid med en potentiell partner.

Vänner: Över lag kommer relationen med dina vänner att vara stabil och det finns många möjligheter till trevliga sammankomster. Du kanske är lite frånvarande som vän under första halvan av 2024. Men när du hittar fotfäste i de utmaningar som du kan ha mött kommer du att bli en närvarande vän igen.

Framtid: Du kommer att gå nya vägar. Kanske vill du börja på en kurs eller utbilda dig, även om du är lite äldre. Samarbete och relationer kommer att stå i centrum. På många sätt kommer du att göra mycket för att din valda partner ska få den uppmärksamhet som du tycker att hen förtjänar.

Stenbocken horoskop 2024

22/12–20/1

Kärlek: Det är långt ifrån säkert att du känner dig lugn i ditt känsloliv. Det kan vara en utmaning, inte bara i din kärleksrelation utan även i andra nära relationer. Ta hjälp av din partner. Det finns två tillfällen under året då det kan vara nödvändigt att se över kärleken och ha ett seriöst samtal om relationens utveckling. Var extra omtänksam i slutet av januari och i maj.

Annons

Vill du hitta en partner har du många chanser. Du är mer känslosam än du brukar vara, så att bli kär är lätt för dig just nu. April kan ge överraskningar i kärlekslivet.

Vänner: Vännerna du har är speciella. Flera av dina vänner kan behövas under dagarna fram till den 10 april. Här kan ett samarbete ta form – eller tvärtom. Något faller i alla fall på plats.

Framtid: Det kan finnas flera olösta punkter i ditt liv. Det kan handla om utbildning, eller så kan det vara så att du har gått vilse. Du får räkna med att det tar tid att hitta rätt kurs. Man kan välja att se det som något konstruktivt att man provar olika alternativ även om det inte leder till önskat mål i första försöket.

Vattumannen horoskop 2024

21/1–19/2

Kärlek: Det råder ingen tvekan om att du har många tankar om kärlek och hur du vill ha den – men du måste inse att dina teorier inte alltid håller i verkligheten. Om du lever i ett förhållande finns det höjdpunkter under året. Till exempel runt 1 mars. Det är ett bra tillfälle att inventera relationen. Tänk igenom hur du vill att relationen ska utvecklas. Om du är singel och vill hitta kärleken så satsa på de sista dagarna i februari.

Annons

Vänner: Relationen med dina vänner kommer att förändras. Nya vänner kommer och några av dem du brukar umgås med försvinner ur bilden för en stund. I början av sommaren 2024 skapar du nya kontakter.

Framtid: Det kommer att finnas mer tid för nöjen och kreativitet från juni. Du kommer att ha många bollar i luften. Låt dig inspireras. En personlig utveckling är på gång, speciellt i förhållande till de ideal man lever efter. Det är dags för förändringar och att ändra eventuella beteendemönster. Det kräver en objektiv syn på dig själv.

Fiskarna horoskop 2024

20/2–20/3

Kärlek: Du känner en önskan om frihet som kan vara svår att förena med en fast relation. Agera inte förhastat utan satsa på konstruktiva samtal om dina behov. Du kommer, till din egen förvåning, att vara mer flexibel från och med årets sjätte månad. Men ta inte slutgiltiga beslut angående ditt kärleksliv förrän tidigast 2025.

För singeln kommer all form av dejting att kännas mer fruktsam efter den 31 maj. Extra bra är fram till 23 maj och runt 14 augusti.

Annons

Vänner: Relationerna med dina vänner kan bli lite annorlunda i år. Du försöker ge goda råd men det är inte alltid så lätt att ta emot dem. En del vänskapsrelationer kan vara lite instabila under året och det kommer perioder då ni inte ses så mycket.

Framtid: Under våren kommer några möjligheter som kan ändra din riktning i livet. Utmaningen är att veta när det är rätt tid – och det är i april. Det kan sätta dig på en helt annan kurs än planerat. I maj känner du en förändring i humöret och livet känns lättare.

Annons