Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2022 för fiskarna

15 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Tjej med hatt och glasögon som gör v-tecken med fingrarna.
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för fiskarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Fiskarna

2022 kommer att vara året då du låter känslorna styra – såväl när det gäller kärlek som i övriga livet. Under 2021 var känslorna troligen så överväldigande att det var svårt för dig att navigera bland dem. Men nu kommer du att vara mognare i ditt förhållningssätt och du kommer inte alls att låta dig drabbas av tvivel och osäkerhet på samma sätt. Du kommer även att ha mer mod att följa din magkänsla och intuition och på så sätt låta dina känslor få fritt spelrum.

Under perioden från den 11 maj till den 28 oktober kommer du att vara extra offensiv när det kommer till ditt kärleksliv. Om du lever i en långvarig relation kommer det under samma period att bli lättare för dig att uttrycka i klarspråk vad du känner för din partner.

Annons

Om du är singel och önskar träffa någon har du goda chanser att göra detta under 2022. I slutet på maj och i början av augusti är chanserna för detta som allra störst.

Fiskarnas relationer med sina vänner

Under 2022 kommer du oftare än vanligt att uppleva svårigheter i relationen till några av dina vänner. Särskilt under september månad blir detta extra påtagligt. Men istället för att ignorera det mår du bra av att få tala ut om det hela och få utlopp för den frustration du känner. Ni mår alla bra av att rensa luften lite och det kommer inte att påverka er vänskap negativt. Tvärtom kommer det att stärka era band och tydliggöra vad det är ni faktiskt uppskattar mest hos varandra.

Fiskarnas framtid – så ser det ut framöver

Det kommer att ske ett markant skifte i energi för dig under maj månad. Om du har befunnit dig i något av ett dvalaliknande tillstånd kommer du plötsligt att vakna upp och börja delta aktivt i ditt dagliga liv igen. Det är välbehövligt efter en väldigt lång inaktiv period under vintern och början av året. Du kommer nu att få massor av energi och modet att prova nya saker. Under april kommer du att uppleva ett snudd på magiskt ögonblick i ditt privatliv. Det kan innebära att du för en stund inser meningen med hela ditt liv och kan förnimma precis vart du är på väg. Detta är en insikt som du har saknat i ditt liv fram till idag och som kommer att göra allting betydligt enklare för dig framöver.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons