Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för jungfrun

15 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Kvinna formar sina händer som ett hjärta och kikar igenom.
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för jungfrun.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Jungfrun

Redan under 2021 kunde du märka att det var mer fokus och energi i ditt parförhållande än vanligt. Men det är först nu under 2022 som din nära relation hamnar helt och hållet i centrum. Din partner kommer att kräva mer av din uppmärksamhet. Själv behöver du anstränga dig lite mer än vanligt för att få den uppmärksamhet du förtjänar. Det kan också handla om att ni inte är helt överens om i vilken riktning parförhållandet ska röra sig. Eller också är din andra hälft lite blind för de problem som ni faktiskt ställs inför. Under mars och augusti kan det hända att du tvivlar mycket på dina känslor för din partner.

För singel-jungfrun som är öppen för att hitta en livskamrat finns det många möjligheter att lyckas under 2022. Under januari och februari är du som mest aktiv på dejtingfronten men du har störst möjlighet att träffa en seriös och stabil person under april, juli, september och november.

Annons

Jungfruns relationer med sina vänner

Du har ett mycket nära förhållande till dina vänner och flera av dem betraktar du som en del av familjen. Dina starka känslor för din vänkrets gör att du mår väldigt dåligt när du upplever att någon sviker dig. Många av dina bekanta har god användning av ditt analytiska öga. Under årets första månader kommer du att bli konsulterad i flera olika frågor av villrådiga vänner. Det passar dig bra eftersom du är en person som gärna hjälper till att lösa andra personers problem.

Jungfruns framtid – så ser det ut framöver

Trots sitt mycket rationella förhållningssätt till det mesta finns det alltid något där ute som väcker jungfruns nyfikenhet. Om du står inför ett vägskäl i livet är det här året då du kommer att behöva besluta dig för det ena eller det andra. Detta kan innebära ett dilemma för dig. Men oavsett vilken väg du väljer kommer den att ta dig fram till det mål du sätter upp. Om du är i behov av stora förändringar i livet är årets första månader den bästa tiden att genomföra dem. En avgörande händelse kommer att inträffa den sista veckan i mars.

Årets mest magiska ögonblick kommer att inträffa antingen i ditt parförhållande eller tillsammans med en annan närstående person. Under ett kort ögonblick någon gång runt den 12 april ska du glömma all försiktighet och ge dig hän fullständigt. Denna känsla av närvaro kommer du sent att glömma.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons