Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Relationshoroskop: Så blir 2022 för kräftan

17 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Hipstertjej med hatt och cykel
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för kräftan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Kräftan

Säkerhet och trygghet är viktigt för kräftor och detta gäller även i kärlekslivet. Kräftans partner behöver vara stabil och det får inte vara för mycket oro och drama. Från och med detta år och fram till 2024 behöver du jobba på att slappna av mer och ha mer tillit i din kärleksrelation. Det kommer också att ge dig själv en större frihet i förhållandet. De bästa stunderna tillsammans med din partner kommer att inträffa i april, juni, oktober och december.

Om du är singel och önskar träffa en ny partner ska du framför allt rikta in dig på två tidpunkter under 2022. Dessa inträffar i början av maj och i mitten av oktober. Här gäller det att du slappnar av i kontakten och låter förhållandet utveckla sig i lagom takt. Det är en svår övning för dig men det kommer att vara värt det.

Annons

Kräftans relationer med sina vänner

Du har några mycket trofasta vänner som har följt dig sedan barnsben. Men trots att ni har följts åt så länge kan ni ställas inför vissa utmaningar under 2022. Kanske gör plötsliga händelser att ert vänskapsförhållande ändrar sig radikalt från en dag till en annan. Vänner kan också försvinna iväg ut ur din krets ett tag för att sedan återvända vid en helt oväntad tidpunkt. Det finns också möjlighet för nya vänskapsrelationer att byggas.

Kräftans framtid – så ser det ut framöver

Under 2022 kommer andliga eller spirituella frågor att väcka ditt intresse. Detta kan också innebära att du kommer att öppna upp dig själv mer och närma dig svaret på livets stora frågor. Du kommer att förnimma något som är större än livet själv. Detta kan bli väldigt stort för dig. Under 2022 kommer du även att vara mycket innovativ, nytänkande och vetgirig, särskilt när det gäller nya arbetsområden.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons