Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för lejonet

17 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Glad hipstertjej i motljus
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för lejonet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Lejonet

Under hela 2021 har du haft extra stort fokus på dina relationer och särskilt dina allra närmaste. Parförhållandet har utsatts för en hel del påfrestningar och det har krävt något extra av många lejon för att ta sig igenom dem. Under 2022 kommer parförhållandet och relationer att fortsätta stå mycket i centrum men det är viktigt at du inte lägger för mycket av din energi på att försöka få det att fungera. De punkter där förhållandet inte fungerar optimalt måste du istället göra något åt.

För singel-lejonet finns det många möjligheter att hitta en livskamrat under året om det är det du längtar efter. Mars, maj, augusti och november kommer att vara de mest optimala perioderna för att söka kontakt med en ny partner. Framför allt mellan maj och november kan du förvänta dig att möta en person som överträffar alla dina förväntningar.

Annons

Lejonets relationer med sina vänner

Du har en tendens att lägga näsan i blöt lite för mycket och därför måste du också finna dig att bli lite avvisad ibland. Du måste förstå att du inte kan vara engagerad i precis allt och alla. Framför allt är det vännerna du står allra närmst som du kan komma lite på kant med i de här frågorna. Men de kommer att dyka upp igen när de återfår sin energi. Ditt förhållande till andra är präglat av större förväntningar än normalt och därför känner du dig ofta just avvisad. Men med det sagt finns det möjligheter för dig till en ny vänskapskontakt i början på februari. Detta kan utveckla sig till en livslång vänskap så ta tillvara på den.

Lejonets framtid – så ser det ut framöver

Du har säkert redan upptäckt att det inte lönar sig att göra alltför fasta planer för framtiden. Varje gång du försöker planera kan du uppleva att det inte riktigt går som tänkt. Och när du tänker efter kanske det inte är en dålig sak. På det här sättet får du möjlighet att vara lite mer impulsiv och följa nya vägar i livet.

Planeten Uranus som bland annat står för överraskningar uppenbarar sig för dig under året och gör det ganska oförutsägbart. Försök njut av alla möjligheter detta kan komma att innebära.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons