Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för oxen

16 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Tjej med en solros framför ena ögat

Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för oxen.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Oxen

För den oxe som lever i en fast relation kommer det mesta att flyta på. Framför allt under årets första månader. Du behöver ett tajt och nära samarbete från din partner för att må bra. Ert fokus kommer att ligga på det praktiska och kanske kommer kärleken att behöva sättas lite på standby ett tag. Tilliten mellan er är dock oförändrad och tids nog kommer ni att få alla bitar att fungera igen. Under årets sista månad uppstår en liten fnurra på tråden. Var noga med att se tiden an innan du fattar några avgörande beslut.

För singel-oxen kommer det att finnas flera möjligheter att dejta och möta en stabil partner under året. Framför allt i februari och mars kommer det att dyka upp optimala tillfällen för detta.

Annons

Oxens relationer med sina vänner

I år kommer dina vänner att bli mer synliga i ditt liv och det finns även goda chanser för att nya ska tillkomma. Du kommer att vara omgiven av goda krafter som vill ditt bästa. Så försök att inte hålla tillbaka och tveka inte när du behöver be om någons hjälp.

Oxens framtid – så ser det ut framöver

Precis som under förra året kommer ditt behov av frihet att vara stort. Framför allt om du är född mellan den 31 april och 5 maj. Förutom det kommer du att ha många nya idéer och planer under 2022. Men det är först under 2023 som du kommer att få möjlighet att realisera dem. Du kommer dock att ingå allianser med några av dina vänner som kommer att ge dig oanade möjligheter. Men det är väldigt viktigt att du ser till att hålla allting så konkret som möjligt.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons