Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för skorpionen

17 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Kvinna med prickig rosett i håret och runda glasögon.
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för skorpionen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Skorpionen

Det händer en hel del på kärleksfronten för skorpionen i år och saker kan ske från en dag till en annan. Lever du i ett fast förhållande kan det hända att det är din partner som förändras mest. Kanske har hon eller han behov av större frihet? Ni behöver ta ett snack om vad ni kan göra för att förbättra situationen. Det behöver inte betyda att din partner vill avsluta relationen utan hen kanske bara när en önskan om att få stå lite mer på egna ben. Trots dessa utmaningar kan din relation växa och utvecklas på ett konstruktivt sätt under 2022.

För singel-skorpionen dyker det upp många möjligheter under året – framför allt när det gäller dejting och lösare förbindelser. Under maj månad kan det dock bli tal om djupare känslor, intimitet och närhet för din del.

Annons

Skorpionens relationer med sina vänner

Du kommer inte att ha så mycket tid för dina vänner under 2022. Detta beror bland annat på att mycket av din tid går åt till familjen – och då särskilt till barn i din närhet. Först under slutet på året får du tid över för dina vänner igen. De flesta av dem är mycket förstående och accepterar att du behöver ha ditt fokus någon annanstans just nu. Den allra bästa tiden för umgänge med dina vänner är i oktober månad.

Skorpionens framtid – så ser det ut framöver

Du kommer att få nya uppgifter under det här året som du gärna tar dig an med mycket energi. Du kommer att nå långt med dina planer och idéer – framför allt om du genomför dem utan avbrott. Men det är mycket viktigt i det här sammanhanget att du är strukturerad och stannar upp ibland för att få en överblick av situationen. Allt har nämligen en tendens att gå lite väl snabbt för dig.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons