Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop: Så blir 2022 för skytten

15 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Tjej med pastellfärgade ballonger och rött läppstift.
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för skytten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Skytten

Om det finns ett område som du verkligen behärskar till fullo så är det hur man uttrycker och hyllar kärleken. Därför har detta område alltid högsta prioritet för dig. Och dina känslor är stora. Du tilltalas av personer som är lika ljusa i sinnet som du själv. De får gärna även vara allsidiga och flexibla och ha möjlighet att följa med i ditt tempo. Din partner får även gärna vara reslysten – precis som du själv. Om du lever i en fast relation kommer år 2022 att innebära lika delar fina och svåra stunder för er.

För singel-skytten som önskar träffa en partner ser 2022 ut att bli ett ovanligt bra år. Detta år kommer du nämligen att kunna motivera dig själv till att var aktivt uppsökande på ett helt annat sätt än vanligt. Framför allt i maj månad är möjligheterna goda att möta en potentiell partner. Men ge det lite tid – efter att den första berusande kärleken har lagt sig kan du komma att behöva lite tid för eftertanke.

Annons

Skyttens relationer med sina vänner

Coronatiden har varit svår för dig för du är väldigt social. Därför har du nu mycket att ta igen. Dina vänner är för det mesta glada, vetgiriga, kulturellt bevandrade och glada för att festa – precis som du själv. Därför kommer du framför allt under årets sista månader att vara väldigt mycket tillsammans med dem som betyder allra mest för dig.

Skyttens framtid – så ser det ut framöver

Det är mycket viktigt för dig att alltid ha något meningsfullt att göra. Under hela året kommer du därför att vara mer eller mindre uppslukad av olika projekt. Några av dem kommer att ha ett väldigt gott syfte. Under 2022 kommer det att inträffa ett magiskt ögonblick för dig som är kopplat till din familj eller bostad. Du kommer till exempel att hitta ditt drömboende eller på något annat sätt finna dina rötter i tillvaron. Det kan också handla om en utökning av familjen i form av barn, barnbarn eller syskonbarn som får stor betydelse för dig.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons