Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2022 för stenbocken

17 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Rödhårig kvinna
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för stenbocken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Stenbocken

Kärleken har en stor plats i stenbockens liv. Den ger dig trygghet och får gärna vara förutsägbar. Den lite mognare stenbocken har ändrat sig något när det kommer till kärlek och nära kontakt genom åren. Förut kunde du vara lite mer fyrkantig i ditt förhållningssätt men nu har du fått en större flexibilitet och förståelse. 2022 kommer att innebära många fina ögonblick tillsammans med din partner. Dock kan början på året innebära vissa utmaningar för er – framför allt när det kommer till samarbete och förväntningar.

Annons

Singel-stenbocken kommer att ha många möjligheter att hitta en fast partner under året. Och i mars, april, maj, juli och oktober är möjligheterna för detta som allra störst. Tänk dock inte för mycket utan låt förhållandet utveckla sig och se om det går i önskad riktning. Om du tänker för länge eller är för långsam i din reaktion kan lyckans fågel plötsligt ha flugit vidare utan dig. Så se till att ta alla möjligheter när de dyker upp!

Stenbockens relationer med sina vänner

Dina vänskapsrelationer är goda och det kommer dig verkligen till nytta under årets lopp. Den bästa tiden tillsammans med dina vänner infaller under april, juni och september. Planera gärna något kul tillsammans under dessa veckor. Sedan kommer det att bli en paus i umgänget från oktober och resterande delen av året. Om du håller på med ett gemensamt projekt tillsammans med någon av dina vänner är det bra om du har avvecklat det innan dess.

Annons

Stenbockens framtid – så ser det ut framöver

Under detta år har du stora möjligheter att få utlopp för din kreativitet. Planeterna står helt rätt för dig i det här avseendet och det ska du utnyttja! Det kan till exempel handla om att du får förändrade ekonomiska förutsättningar som ger dig nya möjligheter. Ett intresse som är kopplat till en sport kan ge dig helt nya perspektiv. Kanske kommer du att hålla det där talet eller skriva den där boken som du har pratat om i åratal. Detta kan i sin tur leda till något fantastiskt som nästan är av övernaturlig karaktär.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons