Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2022 för tvillingarna

16 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Rödhårig kvinna med blåsigt hår
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för tvillingarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Tvillingarna

Som tvilling har du lätt att hitta kärleken och även lätt att bli förälskad. Du är också snabb på att gå vidare efter att förtrollningen har brutits. Trots det föredrar du en trofast och lojal partner som du kan lita på i alla väder. Så när du binder dig på allvar är det seriöst. Men den flyktigare kärleken kommer gång på gång att dyka upp i ditt liv – om än bara för en kort stund.

Om du lever i en fast relation kommer du att uppleva det lite som att din partner vaknar upp ur en dvala under årets andra halva. Hon eller han kommer att bli mer initiativtagande än på mycket länge. Från maj månad kommer du att uppleva vissa svårigheter att hänga med i din partners tempo.

Annons

Om du lever ensam och har modet att söka efter en ny livskamrat kommer det att finnas goda möjligheter under årets lopp. April, maj, juni, oktober, november och december är de bästa månaderna för dig att söka kontakt med andra.

Tvillingarna relationer med sina vänner

Du har många vänner och de är energiska och vetgiriga precis som du själv. Du får mycket energi av att vara tillsammans med dina vänner – framför allt av dem som är som mest innovativa och företagsamma. Du är egentligen likadan själv men du har ibland ett behov av att andra banar väg åt dig. Men medan vännerna är mer av igångsättare är du den som tar över stafettpinnen och sätter planerna i verket. Mycket på grund av din förmåga att skapa nya kontakter. Dina bästa stunder tillsammans med vännerna inträffar i april, maj, juli och oktober.

Annons

Tvillingarnas framtid – så ser det ut framöver

Du är precis som många andra väldigt nyfiken på vad framtiden har att erbjuda. Och du har många idéer och drömmar om hur den kommer att te sig. Under april månad kommer du att komma fram till lite mer vad det är du faktiskt vill och behöver. Plötsligt får du ögonen på den röda tråden i ditt arbetsliv – eller övriga liv – och detta blir en väldigt förlösande och befriande insikt för dig.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons