Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2022 för väduren

15 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
En glad kvinna mot en vägg full av grafitti
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för väduren.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Väduren

För dig är kärleken just en lek. Den ska vara glad och positiv, gärna storslagen och hjärtevärmande och du håller dig gärna till en och samma person under lång tid. Men tyvärr är det inte alltid så det blir i det verkliga livet. Varje gång du förälskar dig är det dock med förhoppningen om precis det här.

Om du lever i en fast relation kommer din partner att ha stor användning av din förmåga att stötta och uppmuntra. Framför allt i slutet på mars. Då har din partner viktiga beslut som ska fattas och dessa kan få konsekvenser även för dig.

Annons

Singel-väduren hoppas under detta år att finna ro i ett förhållande och det finns goda möjligheter att lyckas under 2022. För trots att chanserna är ganska få så är de desto större. Februari och mars är de bästa månaderna för dig när det gäller att träffa en ny partner – precis som under augusti. Datumen den 7 maj och 18 oktober kan vara värda att lägga på minnet.

Vädurens relationer med sina vänner

När det gäller dina vänner och sociala relationer så har covid-19 fått stora konsekvenser. Antingen är det du eller dina vänner som har blivit lite mer avståndstagande. Det här området kommer att ta lite tid för dig att få igång igen och det kommer att innebära att några av dina vänner kommer att bytas ut på vägen. Kvar blir dina riktiga vänner. Om du vill samla dina vänner för en fest så är slutet av september och november särskilt bra tidpunkter.

Annons

Vädurens framtid – så ser det ut framöver

2022 kommer att innebära ett nytt kapitel för dig på flera sätt. Du kommer att vilja starta nya projekt och på det stora hela berika ditt liv mer. I samband med detta kommer du uppleva en känsla av stark optimism och att allt är möjligt. I april kommer du att få en aha-upplevelse av något slag. Om du är intresserad av det spirituella kommer du att ha goda möjligheter att utvecklas starkt under året.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons