Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Relationshoroskop: Så blir 2022 för vågen

16 dec, 2021 
Cathrine Oppenheim
Glad kvinna i gul jacka
Blir 2022 året då du träffar din stora kärlek? Eller bokar in den där efterlängtade resan tillsammans med vännerna? Kanske är det i år du finner kreativiteten på allvar? Vår astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig här genom årets viktigaste händelser för vågen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så blir kärleken för Vågen

För vågen är kärleken särskilt viktig. Utan den kan det vara svårt att hitta livsbalansen. Därför prioriterar du ofta kärleken väldigt högt. Under 2022 kan du verkligen hänge dig på det här området för stabiliteten i parförhållandet är mycket god. Dock måste du två gånger under året verkligen undersöka om kärlekslågan mellan er fortfarande brinner. Detta kan bli aktuellt från mitten av februari till början av mars. Om du lever i ett fast förhållande måste du vara tålmodig med din partner som kommer att ställas inför utmaningar i mars och april. Under denna tid kan du inte förvänta dig din partners fulla uppmärksamhet.

Annons

För singel-vågen som önskar sig en fast relation ser utsikterna mycket goda ut. Från och med maj månad kommer du att ha lätt för att få kontakt med andra människor. Under maj, mitten på juli och oktober är energin extra god. Om det kommer att hålla på längre sikt eller ej är något som kommer att visa sig. På det stora hela kommer tiden från maj till oktober vara optimal om du söker efter en ny partner. Framför allt kommer dynamiska och energiska visionärer att komma i din väg.

Vågens relationer med sina vänner

Många av dina vänner kan vara inflytelserika personer. Det är inget som du normalt sett använder dig av men några få gånger under året kommer du att känna dig frestad att be dem om en tjänst. Om det är aktuellt i slutet på oktober kan det vara en bra sak att göra. I början av året är chanserna störst för nya spännande bekantskaper. Du kommer att bli glad över den nya energi de tillför ditt liv och det faktum att din vänskapskrets utökas. Om det utvecklas till nya, nära relationer kommer det att bli mycket givande för alla parter. Tack vare dina nya vänner kommer du att se på världen med nya ögon.

Annons

Vågens framtid – så ser det ut framöver

Du kommer att ha många funderingar kring din familjesituation under detta år. Hur kommer familjen att se ut och te sig framöver? Detta tema kommer att uppta dina tankar mycket. När det gäller din arbetssituation kommer du att ha perioder med lägre energi och du måste acceptera och tillåta dig själv att ta det lugnt ibland. Det kommer att bli särskilt viktigt för dig att ha kropp och sinne i balans under 2022. Ett magiskt ögonblick under april månad kommer att ha stor påverkan på ditt välbefinnande. Kanske hittar du den där mirakelkuren som gör dig betydligt piggare? I april månad upplever du att brickorna i ditt livspussel faller mer på plats – och nästan helt av sig själv.

Se också: Stjärntecken du matchar med

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons