Veckans horoskop 16 – 22 april 2020

Porträtt av en leende kvinna med rosa solnedgång i bakgrunden.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 16 – 22 april 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Folk ser dig som en stabil och pålitlig person och du får ansvarsfulla uppgifter. Det är smickrande men känns samtidigt lite tungt. Självförtroendet är tyvärr inte grundmurat och troligen är du onödigt rädd för att misslyckas.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du gillar att pyssla med praktiska saker och är kreativ i ditt sätt att lösa problem. Men humöret är inte stabilt och du blir väldigt uppretad när människor stör dig i onödan. Självbehärskning behövs om du ska nå dina mål.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du tar mycket ansvar för andra och ibland går det till överdrift. Det är inte din uppgift att rätta till alla misstag som folk omkring dig gör! Däremot kan du förstås komma med goda råd och tips om någon verkligen ber om det.

Vågen

23 sept–22 okt

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du vill inte älta gamla problem eller rota i jobbiga känslor just nu. Istället försöker du ha distans och humor blir ditt sätt att bearbeta saker och ting. En bekant från förr tar kontakt och ni diskuterar ett framtida samarbete.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är analytisk, grundlig och skärpt. Ytlighet och snabba lösningar tilltalar dig inte, utan du undersöker allt tills du är helt säker på hur det fungerar. Troligen kommer du en spännande hemlighet på spåren och det oroar vissa.

Skytten

22 nov–20 dec

Du vill inte planera i detalj utan föredrar att vara öppen och ta dagen som den kommer. En spontan utflykt leder till att du lär känna en intressant person med udda åsikter om det mesta. Kanske uppstår en förälskelse mellan er!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du använder din kreativitet till att pyssla hemma och testar gärna nya matrecept, till omgivningens glädje. Men du är känslig för vad folk tycker och säger om dig och du grubblar över varje förfluget ord. Ta inte allt så personligt!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Så blir ditt 2020 – stort årshoroskop för alla stjärntecken

Du har mycket spännande på gång och helst vill du själv ta initiativen. Kanske litar du inte på andra? Många människor söker i alla fall ditt sällskap och du deltar i ett flertal roliga samtal och diskussioner som vidgar dina vyer.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Dina tankar rör sig i alla möjliga riktningar. Fantasi och drömmar står högt i kurs men ren logik är du inte lika intresserad av. Dina närmaste får ta fram både tålamod och tillit eftersom de har ganska svårt att förstå sig på dig just nu.

Väduren

21 mars–20 april

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Du är energisk och vill hela tiden hitta något nytt att göra. Om allt står stilla blir du på dåligt humör och hamnar i onödiga konflikter med närstående. Det är bra att ta egna initiativ, och du löser problem som andra skjuter upp.

Oxen

21 april–21 maj

Du blir varse att du har litat på fel personer. Nu är det någon av dem som intrigerar och sprider rykten, och du får ta dig en funderare på hur du ska hantera det. En rak och öppen konfrontation kan vara bästa lösningen.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du gillar att göra det snyggt och fint omkring dig. Dessutom träffar du mycket folk – på distans. Ibland handlar det om planerade möten, andra gånger om oväntade sammanträffanden. Det är trevligt nästan jämt och humöret är på topp!

Foto: Unsplash