Veckans horoskop 27 februari – 4 mars 2020

Leende kvinna poserar framför en gul dörr.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Har du koll? Detta är astrologi:

Horoskop 27 februari – 4 mars 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Du träffar mycket folk och får så många nya intryck att du blir alldeles matt. Skriv gärna upp alla idéer som poppar upp, både dina egna och andras. Något som tar sin början nu kan påverka både jobb och privatliv till det bättre.

Lejonet

22 juli–22 aug

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Du har många järn i elden och måste verkligen vara effektiv om du ska hinna med allt. En god vän vill hjälpa dig men du litar mest på dig själv. När det gäller pengar kan du tjäna oväntat mycket på ett samarbete så stäng inga dörrar!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du står inför en valsituation och det gäller att inte krångla till något. Den första känslan är oftast bäst. Du kommer också att få hjälp med ett praktiskt problem som först tycks olösligt. Det ordnar sig faktiskt snabbare än du väntat dig.

Vågen

23 sept–22 okt

Du vill fixa och pyssla hemma och det är en bra vecka för att köpa heminredning. Det behöver absolut inte vara några stora dyra saker. Soffkuddar, en duk eller ett par gardiner räcker långt för att ge en ny fräsch känsla i ditt hem.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du stöter ihop med gamla bekanta lite varstans och det finns massor att prata om. Men det finns risk för att viktiga meddelanden kommer på avvägar så var noga med alla brev och mail, både de du skickar och de du tar emot.

Skytten

22 nov–20 dec

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du ser till att alltid ha något att göra. I början är det mesta roligt men du har en tendens att tröttna fort. Det gäller att inte lova andra att ställa upp på en massa saker som du vet med dig att du inte kommer att orka i längden!

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du tar många initiativ och saker börjar ordna upp sig. Någon som tidigare kritiserat dig inser nu din förträfflighet och det ger dig förstås en känsla av triumf. Bli inte skrytsam bara, utan jobba lugnt och systematiskt mot dina mål!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du försöker samarbeta med olika slags människor. Det går bra till en viss gräns men konflikter och maktkamper ligger och lurar under ytan. Ibland måste du kompromissa istället för att hålla på principer. På sikt tjänar du på det.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Folk dras till dig och du får erbjudanden av olika slag. Vissa av dem medför utgifter och andra medför ansvar som du villigt tar på dig. Du är öppen för det mesta. Oväntade händelser gör att ett möte med en vän blir inställt.

Väduren

21 mars–20 april

Allt går upp och ner och du har starka känslor som du hela tiden försöker kontrollera. Din intensitet och utstrålning gör att många lägger märke till dig. En relation som börjar nu kommer att bli mycket lärorik för båda parter.

Oxen

21 april–21 maj

Du vill ta det lugnt och njuta av god mat, trevliga vänner och ett allmänt avslappnat tempo. Konflikter och drama undviker du instinktivt. Ekonomin ser dock lite svajig ut så du får försöka hålla ner på onödiga utgifter!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du träffar en stark och dominant person som fascinerar dig mycket. Ni har flera gemensamma intressen men kan bara umgås i korta perioder. I längden blir det onödigt laddat mellan er och det uppstår konflikter om ingenting.

Foto: Unsplash