Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 1-7 februari 2021

01 feb, 2021 
Katarina Campagnola

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det kan bli extra fokus på din ekonomi och dina inkomst-möjligheter några veckor framåt. Du kanske inte kan spendera så mycket pengar på vänner och era gemensamma intressen som du skulle vilja, men ni kan ha roligt ändå och läget passar för att för-djupa vänskapsrelationer.

Mitt råd: Lyssna till ditt inre.

Oxen

20/4–20/5

Mars fortsätter sin resa genom ditt tecken och kan ge härlig extra energi men också försätta dig i besvärliga situationer. Din impulskontroll är lägre än vanligt och risken är större nu att du kan hamna i konflikter med omvärlden. Rikta in dig på att nå nya mål och högre höjder, och ge järnet.

Mitt råd: Var målfokuserad!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kommer ut ur dimmorna och kan börja se klarare på situationer som tidigare varit oklara. Nyfikenhet kan få dig att gå krokiga vägar som gör att det tar längre tid att komma fram till målet, men som också gör din resa betydligt mer intressant och förnöjsam.

Annons

Mitt råd: Våga ta ut svängarna nu.

Kräftan

22/6–22/7

Månen är på nedgående och det passar för avslut i samarbete och i relationer som inte längre fyller någon funktion. En kärleksrelation kan dock börja intressera dig på allvar. Det handlar om att utveckla en mer ömsint och omhändertagande tillgivenhet.

Mitt råd: Berika ditt liv med romantik.

Lejonet

23/7–22/8

Det kan bli utmaningar på jobbet som får dig att ifrågasätta vissa relationer. Visser-ligen kan du vara på hugget och göra ett bra jobb, men du kan inte räkna med att få uppmärksamhet och erkännande som du behöver för att upprätthålla motivationen.

Mitt råd: Finn glädjen i din egen kreativitet.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu är det fokus på hälsa som gäller, och en helhetssyn kan öppna flera nya vägar till välbefinnande. Frestelsen att fly in i arbete för att slippa ta tag i den förnyelse som du så väl behöver kan dock ta överhanden. Var öppen för att prova på nytt.

Annons

Mitt råd: Ta den tid som du verkligen behövs.

Vågen

23/9–22/10

Din planet Venus möter upp med Saturnus i kosmos som ger tillfällen att fördjupa ditt kärleksliv. Det kan handla om att göra allvar av ett kärleksförhållande som du tidigare inte velat ta ansvar för. Ta ditt förhållande till nästa nivå och fördjupa kärleken.

Mitt råd: Identifiera dina behov.

Skorpionen

23/10–22/11

Mars härjar i ditt relations-område. Det kan lätt upp-stå konflikter, men om du bestämmer dig för att låta saker och ting rinna av dig som vatten på en gås, kan du nå framgångsrika resultat i ditt samarbete med dina kollegor. Tänk långsiktiga mål.

Mitt råd: Inkludera din partner i dina planer.

Skytten

23/11–21/12

Bra vecka för vänskap, resor och utbildning. Ett miljöombyte kan inspirera, och studier som fördjupar dina intressen ligger rätt. Ett syskon kan behöva din hjälp nu. Var beredd på att axla ett ökat ansvar. Kommunikationen med en partner kommer med utmaningar.

Annons

Mitt råd: Klarhet i ord och tanke.

Stenbocken

22/12–20/1

Unna dig något extra denna veckan. Du behöver fler pauser i vardagen eftersom din tendens är att prioritera ditt arbete. Undvik ekonomiska investeringar. Allt är inte guld som glimmar och risken är stor att du gör en förlust som kan komma att bli kostsam.

Mitt råd: Planera din ekonomi i detalj.

Vattumannen

21/1–19/2

Fem planeter står i ditt tecken och skapar ett skift inom olika områden och på flera skilda nivåer. En ny tid har börjat och den handlar om att finna nya vägar till självför-verkligande. Känn in hur du vill att framtiden ska se ut och börja planera för nya mål.

Mitt råd: Se möjligheterna omkring dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Ta initiativ i omvärlden och hjälp en vän, granne eller ett syskon som behöver din kärlek och omvårdnad. Samtidigt kan det göra dig väldigt gott med några lugna dagar i ensamhet för inre reflektion och meditation. Ta tillvara på tiden och lev i medveten närvaro.

Mitt råd: Livet är här så lev här och nu.

Annons