Veckohoroskop 1-7 mars 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Din planet mars byter tecken och lägger in en ny högre växel. Du kan känna dig ovanligt pratsam, diskussionsglad och slagfärdig att driva igenom din vilja. Läget passar för att sätta igång nya projekt men risken är stor att du splittrar dig åt olika håll.

Mitt råd: Fokusera på en eller två saker.

Oxen

20/4–20/5

Venus tar fram den romantiska drömmaren inom dig. Du kan längta efter närhet och kärlek. Din medkänsla och sympati för andra är hög och gör dig mer benägen att agera som jourhavande medmänniska. Bra tid för konst och musik-upplevelser.

Mitt råd: Stötta familj och vänner som behöver ditt stöd.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Mars står i ditt tecken och höjer din energinivå. Du kan lägga en hel del tid på att skapa kontakt med personer i omvärlden och engagera dig i intellektuella sysslor som stimulerar din nyfikenhet.

Risk dock för gräl och splittring av din energi på för många aktiviteter.

Mitt råd: Undvik stress.

Kräftan

22/6–22/7

Månen är på nedgående och läget passar för att göra avslut kring ekonomiska processer som involverar andra personer. Du och en partner kanske delar på resurser som behöver granskas och förändras på något sätt.

Mitt råd: Se över banklån, försäkringar och andra ekonomiska områden.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan trivas med dig själv och lätt bli omtyckt av andra. Du kan lättare göra ett gott, smakfullt och sympatiskt intryck på din omvärld. Men nu gäller att stå med fötter på jorden och inte ryckas med i fantasier som leder till illusioner och självbedrägeri.

Mitt råd: Vila och njut i stunden.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Idéerna kan sprudla och läget passar perfekt för att göra något praktiskt av dem som dessutom kan ge gynnsam utdelning på sikt. Din kommunikation är positiv och du kan skapa framgångsrika förhandlingar och avtal. Organisera dina tankar.

Mitt råd: Bra vecka för att ge och ta emot konstruktiv kritik.

Vågen

23/9–22/10

Det kan bli lite för mycket av det goda och några gröna dagar kan ge kroppen ett lyft. Satsa på att sätta igång ett nytt träningsprogram och kom i form inför våren. Avkopplande aktiviteter som hjälper dig att komma i bättre kontakt med ditt inre ligger också helt rätt i tiden nu.

Mitt råd: Meditation.

Skorpionen

23/10–22/11

Din energinivå kan få ett lyft och du kan driva igenom din vilja med beslutsamhet på ett effektivt sätt. Samtidigt är risken stor att du missar kroppens signaler och överanstränger dig.

Mitt råd: Hitta en bra balans mellan arbete och vila, och ta tid för nöjen, umgänge och fritidsaktiviteter.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars går in i ditt relations-område och ger tillfällen för gemenskap och aktivt samarbete. Samtidigt kan rivalitet och konflikter lätt uppstå. Undvik impulsiva infall, tänk efter före och håll egot utanför.

Mitt råd: Ge plats för nöjen, planer, tankar och känn efter vad du själv mår bäst av.

Stenbocken

22/12–20/1

Det är dags att finna nya vägar som ger självförtroende och en skjuts framåt vad gäller arbete och inkomstmöjligheter. Känn in dina talanger, var modig och låt ditt självförtroende växa. Våga gå utanför din bekväma zon.

Mitt råd: Det är alltid svårt att våga om man saknar självförtroende.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan göra många nya insikter som hjälper dig att fatta de rätta besluten för ditt välmående. Visualisera mera och gör dina egna fantasier om framtiden. Detta året handlar om att utveckla möjligheter som hjälper dig att definiera vem du är och vem du vill vara.

Mitt råd: Du vet vad du vill!

Fiskarna

20/2–20/3

Istället för att ta tag i det som du måste göra, kan du hitta på ursäkter. Du kan välja att vara passiv eller aktivt lösa problem genom att prova dig fram. Om du väljer att utmana dig själv kan du inse vad snabbt det går att byta perspektiv och se en väg framåt.

Mitt råd: Vägen är mödan värd.

Quiz: Kan du para ihop rätt frisyr med rätt kändis?

De här personerna blir oftare kära i psykopater och narcissister