Veckohoroskop 11-17 mars 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är väldigt målmedveten och fylld av energi. När du tar tag i något blir det gjort på nolltid. Samtidigt är du väldigt intresserad av människor, särskilt av dem som är lite originella och udda. Du känner dig hemma alla slags miljöer.

Oxen

20/4–20/5

Ingen dag är lik den andra. Du trivs med intensiteten, men det blir också aningen för stressigt. Lite bråkigt är det också. Någon uttrycker extrema åsikter bara för att provocera dig. Det blir hetsiga diskussioner som ingen kan vinna.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du måste ta itu med uppgifter som du haft liggande i väntan på inspiration. Nu börjar det bli bråttom så det går inte att avvakta längre. Ett planerat möte med vänner tycks däremot inte bli av. Lika bra det, för du har inte tid.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill inte begränsa dig, så du skaffar dig massor att göra. Frågan är om du orkar med allt i längden? Ibland måste du ta en paus och försöka komma ikapp dig själv. Det hjälper också om du organiserar dina olika projekt bättre.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill att det ska hända något utöver det vanliga – rutiner tråkar ut dig. Ta fram din kreativitet och våga testa dina idéer! Du har mycket att komma med. Alla förstår dock inte hur du tänker, så du måste vara självständig.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Din lojalitet prövas. Många människor behöver dig och du försöker räcka till för alla. Både praktiskt och känslomässigt är du en klippa som folk lutar sig mot. Det tar på krafterna, men du klarar som vanligt mer än du tror.

Vågen

23/9–22/10

Alltför mycket stillasittande gör dig irriterad och orolig, så se till att du rör på dig med jämna mellanrum! Du behöver också andra typer av utmaningar. Du är stark och kan överträffa dig själv på sätt du inte trodde var möjliga.

Skorpionen

23/10–22/11

Något som bekymrat dig löser sig, och det går lättare än du trott. Du slappnar inte helt av, för det finns mycket annat att tag i, men humöret är bra. Veckan är också perfekt för att kontakta vänner som du inte hört av på ett tag.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du försöker reda ut diverse trassel inom familjen. Det lyckas bra eftersom du är både lyhörd och ärlig. Det är också en bra vecka för alla slags studier. Du lär dig snabbt nya saker och blir nästan imponerad över dig själv!

Stenbocken

22/12–20/1

Du har många spännande idéer men saknar just nu kraft att genomföra dem. Skriv upp allt, så du inte glömmer något – förutsättningarna blir snart bättre! Tills vidare kan du med gott samvete ägna dig åt meditation och annat stillsamt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är bra på att fixa och ordna med praktiska detaljer. Sådant som andra tycker är tråkigt är inga problem alls för dig, utan det går av bara farten. Det är gynnsamt att ta nya självständiga initiativ i jobbet. Lita på din kapacitet!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är väldigt känslig och reagerar starkt på alla stämningar och energier omkring dig. Vid minsta tecken på disharmoni drar du dig undan in i din egen värld. Fantasi, drömmar och skapande verksamhet upptar stor del av din tid.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Quiz: Hur mycket kan du om magi och mystik? 13 kluriga frågor