Veckohoroskop 15-21 april 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Både humöret och ditt självförtroende är på topp. Använd gärna din positiva kraft till att se över ekonomin. Det finns pengar att tjäna om du säljer saker du själv har tröttnat på. Att förhandla om räntor och avgifter lönar sig också.

Oxen

20/4–20/5

Du går in i en ny och intressant förändringsperiod och allt går väldigt fort. Människor du inte har träffat på länge häpnar när de får höra om allt som hänt. Något som rör pengar orsakar bekymmer, men det tycks vara tillfälligt.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Allt går åt rätt håll men inte fullt lika snabbt som du skulle önska. Det känns som att du tar två steg fram och ett tillbaka. Hetsa inte upp dig över småsaker som du inte kan påverka. Lugn och eftertanke hjälper dig att klara hindren.

Kräftan

22/6–22/7

Du drar dig undan när det blir stökigt eller bråkigt omkring dig. Tävlingar och konkurrens gillar du verkligen inte heller. När någon försöker hävda sig på din bekostnad överser du med det – men kanske är du rentav överdrivet tolerant?

Lejonet

23/7–22/8

Du vill göra mycket på kort tid, och det är inte många som kan hänga med i ditt tempo. Ibland gör du fel eftersom du inte tar dig tid att tänka efter, men misstagen kan lätt rättas till. Ett råd bara: tro inte att du alltid vet bäst!

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det mesta fungerar bra men det finns en person som hela tiden försöker att provocera och reta dig. Det klokaste du kan göra är att vara diplomatisk och undvika konfrontationer. Du har absolut inget att vinna på en öppen konflikt.

Vågen

23/9–22/10

Du trivs med människor som har en filosofisk ådra och som du kan prata riktiga väsentligheter med. De diskussioner som uppstår är spännande, och du får nya insikter om hur dina tidiga erfarenheter har format dig som person.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill utvecklas i nya riktningar och söker dig till begåvade, kreativa människor som kan ge inspiration. Din utstrålning och öppenhet attraherar många, och de relationer du inleder nu blir viktiga framöver, även känslomässigt.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du har många projekt som måste bli klara ungefär samtidigt. Det är krävande, men du håller humöret uppe. En fråga som rör hälsan engagerar dig och leder till många diskussioner. Du vill gärna tala om för andra hur de ska leva.

Stenbocken

22/12–20/1

Ett nytt jobbprojekt förstärker både ditt självförtroende och ekonomin. Du tar ledningen när andra tvekar och inte vågar göra något. Ofta hinner du inte ens tänka, utan du reagerar instinktivt. Bra resultat blir det hur som helst.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du behöver mycket egen tid just nu, och det handlar om att du måste bearbeta och smälta känslor och upplevelser. Säg nej till stress och nya krav! Vissa praktiska åtaganden vill du förstås fullfölja, men överarbeta ingenting!

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill hinna med mycket och har massor med egna, originella idéer som ska testas. Men du blir frustrerad när du stöter på oväntade praktiska hinder, och ju mer bråttom du har, desto större sannolikhet att det hakar upp sig.