Veckohoroskop 15-21 mars 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kan känna dig ovanligt samlad och mindre impulsiv. Nu blir det lättare att organisera tankarna och därför lättare att uppnå praktiska resultat. Omvandla kaos till ordning! I helgen börjar en månadslång period som ger energi och drivkraft.

Mitt råd: Finn ett nytt mål att vara på väg till.

Oxen

20/4–20/5

Veckan kan börja med buller och bång. Oväntade situationer kan uppstå som behöver mer av din uppmärksamhet. Var beredd på att spendera en del tid med att få de nya pusselbitarna att hamna på rätt plats. Ta vägledning inifrån.

Mitt råd: Att göra saker från hjärtat är mer hållbart i längden.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är viktigt att du tar tid att tänka igenom saker och ting i lugn och ro innan du fattar beslut. Just nu är risken stor att du är för impulsiv och inte ser allt du behöver se för att kunna tänka klart. Önsketänkande kan ge dimmigt perspektiv.

Mitt råd: Definiera dina utvecklingsområden.

Kräftan

22/6–22/7

Din intuition är starkare nu och detta kan ge vägledning för att fatta rätt beslut. Resor, studier och vidareutbildning kan tillföra något till din karriär. En myshelg tillsammans med goda vänner kan sätta guldkant på tillvaron.

Mitt råd: Håll ditt hjärta öppet och ha en kärleksaffär med livet!

Lejonet

23/7–22/8

Du går igenom en process som handlar om att släppa gamla strukturer och bygga nya som ger mer frihet och självständighet. En stressig period kan ha påverkat både arbete och relationer. Att finna ditt inre lugn nu kan vara värt sin vikt i guld.

Mitt råd: Skapa bättre balans i vardagen.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Tänk igenom situationer noga, då risken är stor att du vara tanklös och fatta ett dåligt beslut. Missförstånd kan också uppstå i relationer, så det är viktigt att du ser igenom rosenskimmer. Helgen kan komma med spännande överraskningar som öppnar upp en helt ny värld.

Mitt råd: Låt mirakel ske.

Vågen

23/9–22/10

Ditt relationsområde står i fokus några veckor framåt. Det kan bli både varma möten och spännande utmaningar tillsammans med andra. Någon kan väcka dina känslor och kemi kan uppstå som får romantiken att spira. Följ med i svängarna!

Mitt råd: Låt det ljusa ta större plats och lätta upp i tillvaron.

Skorpionen

23/10–22/11

Du kan vara ovanligt disciplinerad och klartänkt, vilket ger en skjuts framåt på jobbet. Satsa på att utveckla idéer och visualisera nya mål. Resurser och utvecklingsmöjligheter kan komma genom samarbete. Sätt hälsa och välmående i fokus.

Mitt råd: Motionera för att öka kreativiteten.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars står i ditt relationsområde och skapar goda tillfällen för samarbete och gemensamma aktiviteter. Diskussioner kan gå höga och det finns risk för konflikter. Ett partnerskap kan stabiliseras och fördjupas. Nu är det en positiv period en månad framåt för resor och studier.

Mitt råd: Trevligt tillsammans.

Stenbocken

22/12–20/1

Den senaste månaden kan ha kantats av oväntade skeenden som kräver att du går utanför din bekväma zon och förnyar vardagsstrukturer. Se möjligheter istället för problem. Nya omständigheter behöver inte betyda katastrof.

Mitt råd: Negativa tankar förlorar sin kraft om du inte upprepar dem.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Det är mycket som sker i din värld, både i det inre och yttre. Nu gäller att hantera stress som utmanar dina strukturer och det du känt dig förankrad i. Ta den väg som bär dig framåt och öppna dig för nya möjligheter.

Mitt råd: Finn rätt väg för framtiden som får dig stark och levande.

Fiskarna

20/2–20/3

Din intuition är ovanligt stark och ger dig insikter som hjälper dig att må bättre. Lyssna inåt och följ din egen väg för hälsa, arbete och välbefinnande. Några lugna dagar med egen kvalitetstid kan få dig att må ditt allra bästa. Begränsa skärmtiden!

Mitt råd: Finn växtkraften i din kreativitet.

Testa dig själv: Hur bra är du på högskoleprovets orddel?

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken