Veckohoroskop 18-24 mars 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill inte ha några stora utmaningar just nu. Det är snarare tid för eftertanke och lugn. Du behöver få saker på plats i ditt inre utan att behöva prestera något utöver det vanliga. Konst ger starka intryck och ny inspiration.

Oxen

20/4–20/5

Du har kontakt med olika sorters människor och ibland förvånas du över alla skiftande tankar och åsikter. Du försöker vara diplomatisk, men det är svårt. Din egen vilja är stark och går inte att dölja, även om du försöker.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är energisk, utåtriktad och har massor av nya, spännande idéer. Men om det inte händer nog mycket blir du också snabbt frustrerad. Humöret är inte stabilt, så det är bra om du avreagerar dig genom långpromenader och annan motion.

Kräftan

22/6–22/7

Något med siffror och papper ställer till problem. Men du behöver inte riva upp himmel och jord för allt löser sig på ett lika plötsligt som oväntat sätt. Kontakter med äldresläktingar ger stort utbyte för både dig och dem.

Lejonet

23/7–22/8

Veckan bjuder på såväl djupa samtal som nya insikter. Saker som varit dunkla blir plötsligt mycket klarare. Det händer bra saker även när det gäller pengar. Någon typ av kontrakt eller avtal blir mycket fördelaktigt för dig.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är känslig för kritik – och det behövs inte mycket för att du ska känna dig djupt sårad. Men eftersom du inte säger något är det svårt för omgivningen att förstå dig. Försök vara mer öppen, det är bra för både dig själv och andra!

Vågen

23/9–22/10

Du är kreativ och dessutom hjälpsam i både stort och smått. Om någon har kört fast hittar du snabbt en lösning, och du är inte rädd för besvär. Dina relationer fungerar jättebra och en överraskande gåva kommer att göra dig extra glad.

Skorpionen

23/10–22/11

Du måste snarast städa bland alla papper och prylar som ligger huller om buller annars tappar du greppet om vad som finns där! Efteråt kan du med gott samvete unna dig någon trevlig belöning, som till exempel en riktigt god middag.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill inte sticka ut för mycket utan du anpassar dig helst till de olika sammanhang du befinner dig i. Det känns förstås lugnast så. Men du måste ändå vara på din vakt – det finns tyvärr någon i din omgivning som inte alls är ärlig!

Stenbocken

22/12–20/1

Du dras åt olika håll och kan inte bestämma vad du ska satsa din tid mest på. Men din energi är det inget fel på och tills vidare nöjer du dig med att testa lite olika saker. När det gäller pengar är du dock både smart och försiktig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du drömmer om lugn och stillhet men verkligheten är mer splittrad. Starta inget nytt projekt förrän du har avslutat ett som redan är påbörjat! Det är också viktigt att du har stenhård koll på dina inkomster och utgifter!

Fiskarna

20/2–20/3

Du pratar gärna mycket om känslor och relationer och du är väldigt bra på att analysera komplicerade situationer. Flera personer har nytta av dina synpunkter. Om du måste fatta viktiga beslut vägleds du också av din starka intuition.

Jaandrée bytte karriär – satsar helhjärtat på tantra

Komikern Katrin Sundberg: ”Jag blir rädd för folk som saknar humor”