Veckohoroskop 19-25 april 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Privatlivet hamnar i fokus nu och du kan bli känsligare för dina inre behov. Nu kan det passa att sätta långtgående mål och delmål som stegvis kommer att ta dig till det du vill. Men det gäller att vara ärlig mot dig själv och känna in vad du vill på riktigt.

Mitt råd: Erövra något nytt med tidsram.

Oxen

20/4–20/5

Du är inte så förtjust i förändringar, men en situation kan tvinga fram nya omständig-

heter som du måste anpassa dig till. Gör upp en plan och sätt tydliga mål för dit du vill komma. Ditt första steg är sen att prioritera och börja välja bort och välja rätt.

Mitt råd: Fullborda och släpp sen taget om det som är klart.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kan räkna med ett lugnare tempo. Satsa på att koppla av och sänk stressnivån. Lägg in tid för en stunds meditation varje dag. Skapa stillhet inombords. Du har oftast många järn i elden och kan behöva koppla bort alla krav och måsten.

Mitt råd: Hitta fokus och medveten närvaro.

Kräftan

22/6–22/7

Månen står i sin växande fas och hjälper dig att komma närmare dina mål och drömmar. Ha en tydlig utgångspunkt om du planerar att skapa förändringar som passar bättre in på det du vill och längtar efter. Prioritera det som känns viktigt.

Mitt råd: Uppmärksamma dina förutsättningar.

Lejonet

23/7–22/8

På tisdag och onsdag står månen i ditt tecken. Det kan göra dig betydligt känsligare och mer sårbar. Visa mer av dina känslor och dela med dig av din värme och öppenhjärtlighet. Fokusera på det som känns positivt under resten av veckan, och gör plats för nya upplevelser.

Mitt råd: Känn frid.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Flera planeter står i jordtecken och ger positivt stöd som hjälper dig uppnå det du vill. Låt en känsla av mening och höjd livskvalitet växa fram. Skjut inte upp arbete som måste göras, men lägg in tid för vila på schemat, och släpp stressen.

Mitt råd: Lär känna dig själv bättre och bli din egen.

Vågen

23/9–22/10

En oväntad överraskning kan vända upp och ner på saker och ting. Det kan trigga dina känslor och påverka resurser som du delar med andra personer. Det kan bli en del stress under veckan, men pusselbitarna faller på plats under helgen.

Mitt råd: Gör av med spänningar – ut och spring!

Skorpionen

23/10–22/11

Flera planeter står i ditt relationsområde och bjuder in till trevliga pratstunder. Omge dig med vänner som du tycker om och som tycker om dig och ha roligare tillsammans. Gör något annorlunda med din partner och låt kärleken flöda fritt både inom och omkring dig.

Mitt råd: Älska helhjärtat!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Jupiter fortsätter att ge dig en glädjens tid för positiv och kreativ utveckling. Satsa på ditt självförverkligande och hitta rätt i livet. Romantik, vänskap och kärlek ligger i luften. Studier och korta resor ligger också rätt.

Mitt råd: Unna dig lite vardagslyx varje dag efter morgonkaffet.

Stenbocken

22/12–20/1

Flera planeter står i jordtecken nu, vilket passar med ditt stjärntecken som också är ett jordtecken. Du kan upplevaatt praktiska angelägenheter flyter på ganska lätt. Det du lägger tid och energi på nu kan kännas roligare och ge mer utdelning.

Mitt råd: Börja dagen positivt och hitta rätt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiter och Saturnus fortsätter sin gemensamma resa genom ditt tecken. Å ena sidan kan positiva möjligheter uppstå som ger dig chans att växa. Å andra sidan måste du acceptera begränsningar och definiera vem du är och vad du vill.

Mitt råd: Skala bort det som inte passar in på den du är.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan landa på fötterna och känna dig ovanligt grundad. Satsa på att ta hand om praktiska angelägenheter och låt inte småsakerna styra din tillvaro. Dela med dig av din positiv kraft till omgivningen. Svara på kritik på ett lågmält men sunt sätt.

Mitt råd: Lev efter dina sanna värderingar.

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig