Veckohoroskop 22 – 28 juni 2020

Somrig tjej med vattenmelon

Foto: Caju Gomes on Unsplash

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 21 – 28 juni här.

Horoskop för alla stjärntecken 21 – 28 juni 2020

Väduren

21 mars–20 april

Var öppen för att träffa nya människor utanför jobbet, prata med okända personer på en fest och småprata med folk på gymmet. Du vet aldrig vilka dörrar som öppnas! Nätverka aktivt och prata med människor för att bygga upp värdefulla kontakter och nätverk för framtiden. Mitt råd: Upptäck nytt

Oxen

21 april–21 maj

Din ekonomi kan få ett riktigt lyft och nya inkomstmöjligheter kan komma helt oväntat. Våga satsa på nya idéer och dags att ta initiativ till att skapa en positiv förändring i ditt liv. Det är dags att släppa fram mer av dig själv och tänja på gränserna. Mitt råd: Tänk nytt, tänk annorlunda, tänk större.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Undvik viktiga beslut och ekonomiska investeringar som kan vara riskfyllda. Tiden är inte riktigt mogen för att sätta planer i verket. Satsa i stället på att reflektera över vad som kan förbättras. Mitt råd: Du får räkna med att risken för missförstånd, förseningar och tekniska problem fortsätter någon vecka till.

Kräftan

21 juni–21 juli

Satsa på nystart kring hälsa och välbefinnande. Rensa i röran och få mer energi. Ut med gammalt och ge plats åt nytt som tar fram sommarglädjen. Få upp ögonen för det som känns särskilt värdefullt och som gynnar din personliga utveckling. Mitt råd: Njut av egen tid och mer närvaro

Lejonet

22 juli–22 aug

Bra period för att mötas och lyssna på vad andra har att säga. Låt kärleken till dig själv och andra växa. Se över dina mål och drömmar. Låt nya utmaningar driva fram det unika inom dig. Mitt råd: Omfamna din individualitet och skapa en livsstil som ger näring åt dina drömmar.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Tänk inte så långt framåt och gör inga långtgående planer förrän efter den 22:e juli. Med stor sannolikhet så kommer dina planer att förändras. Det kan vara svårt att ha full kontroll över läget just nu. Utveckla saker och ting i sin egen takt och ta en dag i taget en tid framöver. Mitt råd: Fixa till detaljer.

Vågen

23 sept–22 okt

Öppna möjligheten till en djupare kontakt med dig själv, andra och din omgivning. Din planet Venus ändrar riktning, vilket kan ge fördelar inom flera områden. Din ekonomi kan förbättras och relationer som krånglat hamnar i balans. Sök kontakt och nätverka. Mitt råd: Se till att bygga upp nya kontakter.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Ligg lågt fram till den 28:e då din planet Mars byter tecken och ökar i styrka. Det kan bli framgång på jobbet om du tar ledningen och får utrymme att jobba självständigt. Du behöver inte andra för att nå dina mål och kan ha full koll på egen hand. Mitt råd: Dela din styrka och hjälp där du kan.

Skytten

22 nov–20 dec

Vindarna vänder i relationer och går nu i rätt riktning för kärlek och gemenskap. En person som du inte har hört något från på flera veckor eller månader kan plötsligt dyka upp och fråga om råd eller be om hjälp. Mitt råd: Satsa på att förbättra dina förhållanden och inse värdet av samhörighet.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Solen lyser upp ditt relationsområde och gör dig medveten om vad som kan förbättras i förhållanden och affärsrelationer. Var öppen för nya möjligheter och bygg förtroende med affärsfolk som kan ge arbete och inkomster på sikt. Mitt råd: Håll kontakt med folk och se till att de inte glömmer bort dig.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Det kan ske en positiv förändring i familjelivet som ger barnen en lyckosam skjuts framåt. Ditt kärleksliv kan också blomstra och ge dig förnyad glädje och livskraft. Låt hjärtat visa vägen nu och våga ha fullkomlig tillit till din egen förmåga. Mitt råd: Bra vecka för kreativitet, romantik och nöjen.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Satsa på en nystart i privatlivet som inkluderar mer gemenskap och glädje. Venus står gynnsamt för att utveckla inre balans, harmoni och välbefinnande. Gör det bekvämt omkring dig och skapa en miljö som hjälper dig att fånga dagen och få frid i hjärtat. Mitt råd: Släpp oro och få ny energi.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken