Veckohoroskop 22-28 april 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Veckan är perfekt för att ta tag i olika projekt hemma. Städa köksskåp, röj i förråd, fixa allt som behöver fixas. Du har både inspiration och energi. Dock blir du onödigt irriterad när småsaker tar längre tid än väntat. Ha tålamod!

Oxen

20/4–20/5

Det är dags att kontakta vänner och bekanta som du inte hört av på ett tag. Många blir glada när du visar att du engagerar dig. Även i kärleken går det framåt. Är du singel kan du rentav träffa en stor och omvälvande passion!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det känns lite osäkert just nu. Du vet inte vilka människor du kan lita på eller vilka beslut du ska fatta. Men det vänder snart så det finns ingen anledning att deppa ihop. Ligg lågt ett litet tag och invänta de ljusare tiderna!

Kräftan

22/6–22/7

Överdrivet stillasittande gör dig olustig till mods. Försök alltså komma ut och röra på dig. Promenader eller styrketräning ger dig en bra energiboost. Du tillhör också de som har lite extra tur i kärlek, så våga ta egna initiativ!

Lejonet

23/7–22/8

Du trivs när du får vara ifred och tänka, läsa eller pyssla med praktiska småsaker. Att vara ute i naturen är också bra för dig. Ofta märker du hur problem löser sig av sig själva när du slappnar av från buller och stress.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är optimistisk och vågar ta egna initiativ oavsett vad andra tycker och tänker. Det du vill göra går oväntat lätt. Men några personer i din närhet har stora problem som de inte tycks kunna lösa själva, så de behöver din hjälp

Vågen

23/9–22/10

Du behöver massor av stimulans och nya intryck. De flesta nya människor du möter kommer bara att stanna i ditt liv en kort period men det blir ändå väldigt givande relationer. Även ekonomin tycks få en välbehövlig skjuts framåt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är väldigt känslig och dessutom observant. Det innebär att du läser av människor väldigt bra och det är svårt att ha hemligheter för dig. Alla slags gåtor och mysterier intresserar dig, och du blir inte förvånad i första taget.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är inte mycket som fungerar just nu. Som tur är kan du skratta när det kör ihop sig och det är välgörande både för dig själv och omgivningen. Folk nästan tävlar om att umgås med dig, men du trivs lika bra i ditt eget sällskap.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är energisk men inte uthållig. Ibland startar du nya projekt bara för att det ska hända något, och så lämnar du allt halvfärdigt. Det är inte likt dig och det gäller att vända den trenden. Dina relationer är intensiva och stormiga.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Det händer mycket ovanligt och du blir ofta positivt överraskad av dina vänner. Dessutom kommer goda nyheter som rör en släkting. Det finns en hel del att glädjas åt. Däremot kan det uppstå en laddad maktkamp på jobbet.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är lyhörd och gör ingenting utan att först känna in hur omgivningen reagerar. Många ser dig som ett slags kurator som kan hjälpa till med alla problem, och den rollen trivs du med. Men det tar mycket energi att alltid ställa upp för andra.

Stort horoskop 19-25 april – så blir din vecka

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken