Veckohoroskop 22-28 februari 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Tänk igenom viktiga beslut och gör inget förhastat nu. Risken är stor att du gör något som du ångrar. Fullmånen den 27:e passar för att göra justeringar kring vardagsrutiner och ta bättre hand om hälsan. Satsa på ditt välbefinnande och må bättre.

Mitt råd: Förebygg och motverka stress.

Oxen

20/4–20/5

Du har extra energi och kan få mycket gjort på kort tid. Passa på och avsluta ofärdiga projekt som hängt över dig ett tag. En vän kan hjälpa till och kasta ljus på detaljer som du missat. Utvecklingsmöjligheter kommer genom jobbet som ger dig status och mer uppmärksamhet.

Mitt råd: Säg ja till nytt.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Genomtänkta beslut som du fattade för ett tag sedan kan börja ge avkastning. Du kan dock uppleva en viss ambivalens och inte riktigt veta vilket ben du ska stå på. Å ena sidan kan nya möjligheter hägra. Å andra sidan kan ansvar och tidigare åtaganden begränsa din tid.

Mitt råd: Känn in.

Kräftan

22/6–22/7

Fullmånen kan inspirera dig till nöjen och fritidsaktiviteter som ger glädje och välbefinnande. Studier i det ockulta och andliga kan också ge inre tillfredsställelse. Lägg sådant som känns oväsentligt åt sidan och ägna dig åt det som känns meningsfullt.

Mitt råd: Lyssna mer inåt och på dina egna signaler.

Lejonet

23/7–22/8

Ihärdigt arbete kan ge positiva resultat. Ge inte upp när du möter motstånd. Satsa på att utveckla din förmåga att organisera din tid bättre. Om du kan lära dig att hantera stressfylld situationer med lugn och jämnvikt, så kan du använda dina styrkor på bästa sätt.

Mitt råd: Stå i din egen makt.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Nu krävs bättre balans i vardagen. Å ena sidan kan möjligheter komma som expanderar ditt arbetsfält. Å andra sidan kommer dessa möjligheter med ett ökat ansvar som kräver mer av din uppmärksamhet. Satsa på att ta lediga stunder som hjälper dig att återhämta din energi.

Mitt råd: Meditation.

Vågen

23/9–22/10

Inför något i din vardag som ger lugn och välbefinnande. Venus står gynnsamt för att läka sår eller åkommor. Satsa på något som känns avkopplande och välgörande för alla sinnen. Nu kan du lättare skapa balans mellan det kroppsliga, mentala och känslomässiga.

Mitt råd: Mer närvaro i ditt liv.

Skorpionen

23/10–22/11

En utrensning är inte helt fel. Börja med att förenkla i garderoben och fortsätt sen att skala bort inom andra områden. Fokusera på det som du brinner för och skär ner på det som är överflödigt. Mindre prylar hjälper dig att hålla bättre ordning.

Mitt råd: Omvandla kaos till ordning.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Din planet Jupiter står gynnsamt och ger möjligheter för positiv utveckling och tillväxt. Du kan se på saker och ting med ovanlig klarhet och få bättre koll på läget. Sök dig till likasinnade och utveckla idéer tillsammans. Fördelar kan komma genom socialt nätverkande.

Mitt råd: Mingla på nätet.

Stenbocken

22/12–20/1

Få plats med nya tankar och planer som bygger upp din ekonomi. Fokusera på att planera, organisera och skapa effektivitet. Glöm passionen nu och välkomna den trygga vardagen. Samtidigt är kärleksfull kommunikation nyckeln till glädje.

Mitt råd: Visa kärlek till omgivningen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Flera planeter står i ditt tecken och öppnar upp för både möjligheter och nya utmaningar. Satsa på en praktisk plan som hjälper dig till stadig framgång. Tänk långsiktigt och gör saker och ting i ett långsammare tempo.

Mitt råd: Dela dina idéer och visioner med andra och satsa på samarbete.

Fiskarna

20/2–20/3

Venus går in i ditt tecken denna veckan och sätter scenen för en lugnare och mer harmonisk tid framöver. Satsa på att få bättre balans i relationer och visa mer uppskattning till omvärlden. Att göra saker från hjärtat är mer hållbart nu.

Mitt råd: Tänk positivt så finner du de rätta lösningarna.

100-åringarnas 5 bästa tips mot stress

Bilden som delar internet – ser du en hund eller pojke?