Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 25-31 januari 2021

25 jan, 2021 
Katarina Campagnola

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Venus står i ditt tecken tillsammans med Pluto och rör upp starka känslor. En situation kan uppstå som skakar om ditt system och får dig att känna att du lever.

Mitt råd: Rikta din energi på kreativa projekt som du vill gå djupare med och vänta med att fatta kärleksbeslut tills efter den 29:e.

Vattumannen

21/1–19/2

Flera planeter står i ditt tecken och bjuder på möjligheter till positiv utveckling kring hälsa och personliga intressen. Var öppen för att knyta nya kontakter med personer i omvärlden och säg ja till utbildningar och resor som expanderar horisonten.

Mitt råd: Ge din kropp och själ rätt bränsle.

Fiskarna

20/2–20/3

Några lediga dagar i ensamhet ligger helt rätt i tiden för dig. Sök dig inåt och ägna dig åt aktiviteter som befrämjar din inre balans och välbefinnande. Meditation och andlighet kan inspirera. En grupp situation kan trigga dina känslor. Ligg lågt.

Annons

Mitt råd: Du behöver tid till att göra ingenting, utan bara vara.

Väduren

21/3–19/4

Du kan sjuda av entusiasm vilket kan ge både arbetslust och extra klirr i kassan. Sök dig till likasinnade och jobba i en gemensam teamanda för att nå framgångar tillsammans. Din stora utmaning den här veckan handlar om att skapa balans mellan privatlivet och jobbet.

Mitt råd: Lös konflikter direkt.

Oxen

20/4–20/5

Du får räkna med oväntade skeenden som kan röra om i grytan. Nu gäller att vara flexibel och hänga med i svängarna. Din energinivå är högre än vanligt, och du kan få mycket gjort på kort tid. Bra läge för att definiera din mål i karriären och göra en framtidsplan.

Mitt råd: Se framåt med tillförsikt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kan expandera horisonten med information och många nya insikter som breddar på både djupet och längden. Men ha inte höga förväntningar i kärlekslivet. Snarare tvärtom, dra ner på förhoppningar så slipper du att bli besviken om saker och ting inte blir som du tänkt.

Annons

Mitt råd: Var kreativ.

Kräftan

22/6–22/7

Fullmånen lyser upp på djupet i ditt känsloliv, vilket kan ta fram en hel del gömda känslor som du sopat under mattan. Du kommer inse att du nu klarar av jobbiga situationer och känslor som du tidigare helst velat slippa känna.

Mitt råd: Omfamna din personliga utveckling och släpp taget om det gamla.

Lejonet

23/7–22/8

Solen står gynnsamt i ditt relationsområde och bjuder in till positiv utveckling inom olika förhållanden. Du går från en jobbig situation till nya möjligheter för mognad och tillväxt. Ta emot erbjudanden som kommer från andra med öppna armar och säg ja till nya utmaningar.

Mitt råd: Var optimistisk.

Jungfrun

23/8–22/9

Läget är helt rätt för att skapa nya vardagsrutiner som befrämjar din hälsa. Du kan lämna en begränsande situation bakom dig, kanske relaterat till ditt arbete, och öppna dig för nya rutiner och levnadssätt i vardagen som ger ökat välbefinnande.

Annons

Mitt råd: Utveckla en positivare livsstil.

Vågen

23/9–22/10

Veckan kan bjuda på en bergochdalbana med riktigt djupa dalar och likaså höga höjder. Din planet Venus går i maskopi med Pluto, vilket kan röra upp en hel del starka känslor i relationer. Undvik att dra snabba slutsatser vad gäller andra personer, och ta reda på fakta innan du agerar.

Mitt råd: Behåll lugnet.

Skorpionen

23/10–22/11

Dra ner på schemat och tänk måttlighet inom allting. Du kan ha en tendens att säga ja till mycket mer än du har tid och kapacitet till. Planera din tid i detalj och välj bort allt som inte känns rätt i hjärtat. Reducera stress-nivån så mycket du kan.

Mitt råd: Planera för en vårvinter i ett lagom tempo.

Skytten

23/11–21/12

Gynnsam vecka att förbättra dina sociala kontakter och för syskonkontakt. Ta upp kontakten med någon som du inte pratat med på ett tag. Sök dig till likasinnade och utveckla gemensamma intressen. Studier och korta resor ligger helt rätt.

Mitt råd: Visa din uppskattning för familj och vänner.

Annons