Veckohoroskop 25-31 mars 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är intresserad av människor och försöker komma överens med alla. Konflikter undviker du smidigt. Romantik blir det också. Din kärleksrelation blir allt bättre och är du singel kan du träffa en partner i ett ovanligt sammanhang.

Oxen

20/4–20/5

Veckan är riktigt bra för att avsluta påbörjade projekt. Du är effektiv och kan snabbt hitta lösningar om det skulle dyka upp problem. På jobbet väntas framgångar, och du får mer att säga till om. Många ser dig som en auktoritet.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gör flera saker samtidigt och lyckas med det mesta. Ibland har du ren tur och saker faller på plats utan att du riktigt vet hur det går till. Lite penningtillskott kan också flyta in. Det kan löna sig att satsa en extra tia på spel i veckan.

Kräftan

22/6–22/7

Du trivs hemma och det är en bra period för att fräscha upp din inredning, testa nya matrecept och kanske också städa i köksskåpen. Letar du ny bostad kan det dyka upp något som passar dig perfekt. Var öppen för nya möjligheter!

Lejonet

23/7–22/8

Du är alert och ser allt väldigt klart. Det gäller även problem som det är andras uppgift att lösa och du kommer gärna med goda råd. Men lägg dig inte i för mycket, för då skapar du bara motstånd. Det gäller att vara lyhörd.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du har mycket på gång och tar viktiga nya initiativ. Veckan är också bra för allt som handlar om att köpa och sälja. Kanske kan du rensa bland saker du inte längre behöver men som någon annan gärna betalar en slant för?

Vågen

23/9–22/10

Du är känslig och intuitiv. Alla intryck går rakt in och ofta vet du hur människor mår innan de gör det själva. Många vill umgås med dig, eftersom du är omtänksam och generös. Konst och skapande ger dig också stort utbyte nu.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill analysera allt in i minsta detalj, och veckan fylls av djupa tankar och nya insikter. Dessutom avslöjar du en hemlighet som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Det bästa är kanske att göra ingenting tills vidare.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det finns mycket du skulle vilja göra, men ofta hindras du av ett vacklande självförtroende. Ibland måste du våga ta ett steg, överskrida dina egna gränser – det är viktigt för din utveckling! Dina vänner kommer att stötta dig.

Stenbocken

22/12–20/1

Allt som rör friskvård och hälsa intresserar dig och du testar nya må bra-metoder. Dessutom vill du gärna tala om för andra vad som är bäst för dem och de flesta lyssnar med stort intresse. Sen gör de ändå som de själva vill.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din öppenhet gör att mycket positivt dras till dig och i både kärlek och vänskap blir det som du vill. Du får kontakt med människor som blir dina vänner för livet! Jobbmässigt är det däremot frustrerat och där behövs tålamod.

Fiskarna

20/2–20/3

En stark och dominant person stör dig på olika sätt. Du försöker säga ifrån men är kanske inte nog tydlig. Det är viktigt att du står upp för dig själv nu. Enbart hänsyn och försiktighet ger inte de resultat du hoppas på, tyvärr.

Quiz: Svarar du ja på mer än 6 frågor är du också en tant

Quiz: Para ihop kändismamman med rätt barn