Veckohoroskop 26 april - 2 maj 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Gör det bekvämt omkring dig och ta ett steg närmare dina drömmar. Uppfinningsrika idéer kan ge nya inkomster. Lev upp till dina möjligheter. Lägg energi på att komma i ordning hemma och njut av livet till-sammans med familjen och dina närmaste.

Mitt råd: Släpp loss mer av din inre livskonstnär!

Oxen

20/4–20/5

Flera planeter står i ditt tecken och bjuder in till nya upp-levelser som hjälper dig att växa. Bra vecka för umgänge med goda vänner och med personer som du delar gemensamma intressen med. Bolla idéer med en vän och vidareutveckla dina intressen.

Mitt råd: Upptäck nya sidor hos dig själv.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kan trivas i ensamheten för ovanlighetens skull. Men Månen står i ditt relations-område från den 28:e till den 30:e april och inspirerar dig till djupare kontakter i för-hållanden. Kliv ut ur det gamla och in i det nya och lägg mer fokus på din hälsa och ditt välbefinnande.

Mitt råd: Må ditt bästa.

Kräftan

22/6–22/7

Mars står i ditt tecken och ger dig mod, verksamhetslust och initiativkraft. Nu blir det lättare att ta itu med utmaningar och driva igenom de saker och projekt du vill. Rikta in dig på några mål som du vill uppnå och undvik slöseri med krafterna. Ta befälet över ditt liv!

Mitt råd: Öppenhet och rakt på sak!

Lejonet

23/7–22/8

Solen står i ditt karriärområde nu och ger dig kraft att driva på din utveckling på jobbet. Ditt självförtroende kan vara på topp och du kan vara ovanligt ambitiös och driven. Du vill bli sedd för den du är och få uppmärksamhet för det unika som du bidrar med.

Mitt råd: Visa framfötterna – det ger resultat.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det kan bli en hel del livliga situationer på jobbet och risken är stor att en hel del tid går åt till att prata om oväsentligheter. Nu gäller att tänka eftertänksamt, grundligt och metodiskt. Satsa på praktiska och jordnära lösningar och stå med båda fötterna på jorden.

Mitt råd: Ta tillvara på tiden.

Vågen

23/9–22/10

Du gillar nöjen och trevligt umgänge. Ditt behov av kroppslig och sensuell njutning kan bli starkare de närmaste veckorna. Om du är intresserad av en kärleksförbindelse, kan det löna sig att lägga mer tid på en långsam utveckling som kan bli hållbar i längden.

Mitt råd: Njut – men lev inte bara för stunden.

Skorpionen

23/10–22/11

Din energinivå kan pendla. Det kan kännas viktigare att vara känslomässigt engagerad i det du lägger energi på. Venus står gynnsamt i ditt relationsområde och bjuder på trevliga stunder tillsammans med andra. Satsa på mindre stress och mer närvaro.

Mitt råd: Njut av stunden - slappna av.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är tolerant och har överseende med andras brister. Nu behöver du också ha överseende med dina egna brister. Risken är stor att du kastar dig in i obetänksamma handlingar och chanstagningar som får negativa konsekvenser.

Mitt råd: Tänk efter före och låt nya idéer långsamt ta form.

Stenbocken

22/12–20/1

Din tendens att helt gå upp i karriären gör att relationerna till andra lätt kan komma i andra hand. Men nu står Venus gynnsamt för att utveckla ditt kärleksliv. Omge dig med människor som gör dig glad och utgå mer från hjärtat. Öppna dig förnya möten.

Mitt råd: Låt kärleken slå rot.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Slösa inte bort din energi på det som verkar stå i vägen för din utveckling. Satsa istället på nya områden och möjligheter som kommer att hjälpa dig att växa. Största delen av din lycka beror på hur du själv förhåller dig och inte på omständigheterna.

Mitt råd: Finn nya lösningar på gamla problem.

Fiskarna

20/2–20/3

Misslyckanden är en förutsättning för att lyckas. Det gäller att inte ge upp även när du möter tufft motstånd. Ge större utrymme till dina egna behov och navigera med uppmärksamhet så kan du segla igenom din vecka med lätthet. Vänd motgångar till framgångar.

Mitt råd: Lyssna på intuitionen.

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken