Veckohoroskop 29 april-5 maj 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill förnya och fräscha upp både dig själv och ditt hem. Det går åt en hel del pengar när du handlar men du njuter av dina inköp och försöker ändå hålla något slags budget. Nu känner du också en ökad optimism inför framtiden.

Oxen

20/4–20/5

Du vill utvecklas och lära dig något nytt. Arbetsmässigt ser det väldigt bra ut och du ställs inför en utmaning som du klarar galant. Dessutom har du förmåga att uttrycka dina åsikter så att folk både förstår och sympatiserar med dig.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du längtar efter omväxling och den kommer också, fast inte exakt på det sätt du har tänkt. Mycket kan hända väldigt snabbt, och det gäller förstås att se de positiva möjligheterna. Var alert och våga ta en och annan chans!

Kräftan

22/6–22/7

En outredd konflikt gör sig påmind, och du inser att du måste våga säga vad du tycker och stå för det. Samtidigt är du öppen och lyhörd för vad andra har att komma med. Kombinationen av styrka och känslighet är en stor tillgång.

Lejonet

23/7–22/8

Människor litar på dig och vissa har också höga krav på dina prestationer. Du är ambitiös och vill inte göra någon besviken men kanske försöker du greppa över för mycket. Ta en sak i taget, och gör klart den innan du börjar med något nytt!

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Gå inte och grubbla så mycket över det som har varit – det är bättre att se framåt och göra upp helt nya mål. Använd din analytiska förmåga och sortera ut allt som är förlegat och onödigt i ditt liv! Det känns enbart befriande.

Vågen

23/9–22/10

Du har ingen lust att starta en massa nya osäkra projekt. Du vet vad du har och det räcker för dig just nu. Även i kärleken är du försiktig och tar inte så många initiativ. Egentligen trivs du bäst när du har mycket tid för dig själv.

Skorpionen

23/10–22/11

Du får kontakt med människor som du har mycket gemensamt med. Ett samarbete som börjar nu blir positivt för alla inblandade, även ekonomiskt. Du får beröm för din förmåga att analysera och se övergripande sammanhang.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är rastlös och behöver ladda ur genom att röra på dig ordentligt med jämna mellanrum. Dessutom har du ett stort frihetsbehov och gillar inte alls när människor lägger sig i vad du gör. Kompromisser tilltalar dig inte

Stenbocken

22/12–20/1

Du börjar tänka i nya banor när det gäller hälsa och välbefinnande. Framför allt är du beredd att ändra ditt sätt att leva för att kunna må bättre och vissa dåliga vanor kan du enkelt avstå från. Många beundrar din beslutsamhet.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du har mycket att pyssla med hemma och i stor optimism försöker du göra allt på en gång. Det kan leda till att allt blir rörigare än det var från början, så det är verkligen viktigt att du organiserar ditt jobb! Ta gärna hjälp av andra.

Fiskarna

20/2–20/3

Du gillar att prata och att diskutera allt mellan himmel och jord och du kommer ofta med argument som ingen har tänkt på. Veckan är bra för att skriva brev, mail och ansökningar av olika slag. Kanske har du också tur i spel.

Stort horoskop: Så blir din vecka enligt stjärnorna

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken