Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 4-10 februari 2021

04 feb, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är intresserad av människor och engagerar dig gärna i föreningar eller olika former av välgörenhet. Nya bekanta kommer in i ditt liv och de flesta av dem är spännande eller på något sätt ovanliga. Du får folk att känna sig sedda.

Oxen

20/4–20/5

Du har mycket energi men vet inte riktigt hur du ska använda den. Du gör lite här och lite där men känner ändå att något fattas. Kanske är det lika bra att ta ett steg tillbaka och vänta in ett bättre läge. Stress leder ingenvart.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du uttrycker dina åsikter på ett rakt sätt, och du kan att nå ut till stora grupper av människor. Rätt och rättvisa, etik och moral är ämnen som engagerar dig. Ett meddelande som kommer per post eller mail ger mycket nytt att tänka på.

Kräftan

22/6–22/7

Det är tid för inåt skådande och djupsinniga reflektioner. Du får många insikter om hur du själv och andra fungerar, även om det inte händer så mycket på det yttre planet. Mitt i alltihop kan du glädja dig åt ett bra ekonomiskt besked.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är rastlös och försöker göra många saker samtidigt. Det blir varken hackat eller malet, men du njuter ändå av själva tempot och energin. Dessutom har du förmåga att inspirera och få igång andra människor så de överträffar sig själva.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är hjälpsam och finns alltid till hands när dina vänner behöver dig. Inget problem är för stort eller för litet – du fixar allt. Du gör också en ny bekantskap som delar dina åsikter och din livsfilosofi. Det blir en intensiv relation.

Vågen

23/9–22/10

Både optimismen och kreativiteten ökar. Personer som inte liknar dina vanliga bekanta dras till dig, och du kommer få lyssna på många olika idéer och åsikter. Tro inte på allt du hör – det är viktigt att du själv tänker ett varv extra!

Skorpionen

23/10–22/11

Du tar ansvar för andra och det är ofta betungande. Kanske lägger du på dig själv för mycket eftersom du är rädd att bli kritiserad annars? Du behöver mer egen tid, så unna dig några stillsamma kravlösa hemmakvällar då och då!

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du gör ett starkt intryck på alla du träffar. Det blir tal om att ordna en fest, och där kan du bidra med mycket. Dina idéer är originella och du tänker alltid på vad som blir bäst för andra. I både vänskap och kärlek ser det bra ut.

Stenbocken

22/12–20/1

Du lyckas med det mesta. Det är mycket gynnsamt att ta egna initiativ, särskilt som de flesta omkring dig är ganska passiva. Ekonomin är dock ett känsligt område och du får dra ner på utgifterna. Satsa inga stora summor på spel!

Vattumannen

21/1–19/2

Samarbeten fungerar dåligt eftersom du till varje pris vill gå dina egna vägar. Du gör ofta tvärtom mot vad alla förväntar sig, och du njuter av att se deras förvånade miner. Ett problem som rör bostaden kräver en akut insats.

Fiskarna

20/2–20/3

Du vill inte störa någon så du håller dig ofta i bakgrunden. Men du är onödigt diskret och behöver absolut inte vara rädd för att ta för dig lite mer. Tvärtom, människor uppskattar om du tydligt visar vem du är och vad du tycker.

Annons