Veckohoroskop 4-10 mars 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du känner dig rastlös och vill sätta igång med något nytt. Entusiasmen går dock upp och ner. Ena dagen brinner du av iver, nästa dag är gnistan borta. Därför fungerar det bäst med kortsiktiga projekt som inte kräver precis all energi.

Oxen

20/4–20/5

Du har entendens att krångla till saker som i grunden är enkla. Inte för att det spelar så stor roll men lite slöseri med din tid innebär det nog. Dina relationer fungerar desto bättre och du gör en ny intressant bekantskap.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Med kritiska och vakna ögon iakttar du allt som händer och sker omkring dig. Dina kommentarer är humoristiska men har ofta en vass udd. Du längtar efter att lära dig något nytt så anmäl dig gärna till kurser av olika slag.

Kräftan

22/6–22/7

Du har höga ideal och vill hjälpa människor som har det svårt. Det finns också släktingar som behöver ett handtag med vissa praktiska saker nu och du gör dig snabbt oumbärlig. Men var försiktig och tänk dig för innan du lånar ut pengar!

Lejonet

23/7–22/8

Du funderar på djupa livsfrågor och dras till andlighet och mystik. I din närhet finns en skeptisk person och ni har många diskussioner. Helt kan ni nog aldrig förstå varandra men era olikheter är också väldigt stimulerande.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du fattar beslut utan att krångla till det. Ofta framstår du som en ledare även om du inte strävar efter att vara en. Folk litar på dig och tror på det du säger. Dessutom är du hjälpsam när det gäller såväl små som stora saker.

Vågen

23/9–22/10

Du är optimistisk och vågar ta mer plats än du brukar göra. Engagemang i föreningar och ideella grupper blir väldigt givande, och du får snabbt stort inflytande. Kontakter med utlandet ger också spännande intryck och kontakter.

Skorpionen

23/10–22/11

Humöret åker upp och ner, ibland reagerar du på småsaker som andra knappt tänker på. Dina kommentarer kan också bli lite vassa om du känner dig hotad. Djupa, långa samtal med en vän ger dig nya perspektiv på allt som händer.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är utåtriktad och kan prata med vem som helst om vad som helst. Ändå känner du dig ibland lite utanför, som att du inte riktigt når fram till andra. Gamla rester av dåligt självförtroende visar sig, ofta helt utan yttre orsak.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är effektiv så länge du får vara i fred och kan organisera på ditt eget sätt. Om andra lägger sig i blir du ofta osäker och begår onödiga misstag. Även när det gäller pengar och affärer bör du lita allra mest på ditt eget omdöme.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Veckan är bra för att starta något helt nytt. Du ser massor av intressanta möjligheter och är inte rädd för att ta risker. Ditt goda humör i kombination med en pålitlig och stark framtoning gör att många människor dras till dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är vänlig och anstränger dig för att förstå alla människor du möter. Vissa gör ett väldigt djupt intryck och det är möjligt att du kanske blir blixtförälskad i någon som dessvärre redan är upptagen! Känslorna går dock över fort.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021