Veckohoroskop 5-11 april 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du trivs bäst när det råder en stämning av kamp i vardagen. Du tycker att stridsluftens hetta kan kännas riktigt uppfriskande. Passionsplaneterna Venus och Mars står gynnsamt hela veckan för sex, nöjen och romantik. Nu är det just inom kärlekens område som du kan göra erövringar.

Mitt råd: Bli sedd och älskad.

Oxen

20/4–20/5

Solen kastar ljus i ditt inre, på områden som vanligtvis kanske är dolda för dig. Nu kan du komma bättre kontakt med dig själv. Passa på och spendera mycket tid på meditation, avkoppling, promenader i naturen och andra aktiviteter som ger dig balans och inre välbehag.

Mitt råd: Finn glädjen i ditt inre.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det passar dig att ta en ledande roll i gruppsammanhang. Men vänta med beslut som ger ökat ansvar tills efter den 7:e april, och när du vet helt säkert att du har tid och energi att ge dig i kast med nya projekt. Gör justeringar kring mål och drömmar.

Mitt råd: Kom närmare det du verkligen vill.

Kräftan

22/6–22/7

Å ena sidan kan du känna för att dra dig undan och arbeta i det dolda. Tid i ensamhet kan ta fram mer av din kreativitet. Å andra sidan står karriären i fokus och du kan få uppmärksamhet och glänsa om du visar mer av din drivande ledarskapssida.

Mitt råd: Boka bara in det du prioriterar.

Lejonet

23/7–22/8

Det är läge att knyta banden i en kärleksrelation och ta ditt förhållande till nästa nivå. Du har möjlighet att utveckla olika relationer och nå framgång i samarbete kring gemensamma projekt.

Mitt råd: Definiera vad du söker i andra och se skillnaden på riktiga och inte så riktiga vänner.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du bör ligga lågt med nya projekt denna veckan, även om du får mer energi och känner för att starta upp något. Gör planer men vänta med att ta initiativ. Undvik att lova mer än du kan hålla.

Mitt råd: Satsa på att utveckla din hälsa och kom underfund med vad som får dig att må allra bäst.

Vågen

23/9–22/10

Ditt relationsområde är laddat med planeter hela veckan för vänskap och romantik. Utnyttja tiden tillsammans med dina nära och kära och gör plats för gemensamma aktiviteter. Bestäm en dag och tid med någon du tycker speciellt mycket om och gör något kul tillsammans.

Mitt råd: Utflykt och picknick.

Skorpionen

23/10–22/11

Din planet Mars står ogynnsamt för romantik. Du bör också ligga lågt vad gäller investeringar och ekonomi som du delar med andra personer. Lägga inte om lån eller förändra kring försäkringar denna vecka. Bra tid för nystart med hälsa och diet.

Mitt råd: Skapa ett nytt träningsprogram.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Slösa inte bort värdefull tid på att bråka om småsaker. Utnyttja tiden till att utveckla både egna och gemensamma intressen med personer som du har bra förhållande till. Under en större del av året har du goda möjligheter för resor och studier.

Mitt råd: Fånga tillfällen som dyker upp.

Stenbocken

22/12–20/1

Solen lyser upp i privatlivet och veckan passar för att rikta siktet mot familjen. Sträva efter ökad gemenskap hemma och planera aktiviteter tillsammans. Lägg jobbet åt sidan och begränsa skärmtiden.Ha roligare hemma!

Mitt råd: Samlas kring middagsbordet och ät middagar tillsammans.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiter fortsätter att sätta tonen för positiva upplevelser som hjälper dig att växa som människa. Om du inte redan har börjat planera ett nytt projekt, så är läget helt rätt att sätta igång med något som du kan utveckla under en längre period. Fundera på var du vill se dig själv om två år.

Mitt råd: Lev nu!

Fiskarna

20/2–20/3

Diskussioner kan uppstå i familjelivet som rör om i grytan. Undvik att vara passivt aggressiv och berätta sakligt hur du känner för att rensa luften. Du kan vara din egen bästa vän när du står upp för det du vill och tror på. Nu gäller att du är ärlig med dina känslor.

Mitt råd: Släpp taget.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken