Veckohoroskop 8-14 april 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du håller dig framme i alla sammanhang och har inget emot att ta risker. Är du modig eller dumdristig, det har folk olika åsikter om. Men du får i alla fall mycket gjort, och det nya projekt som är på gång kommer att bli lyckat.

Oxen

20/4–20/5

Du har idéer som du vill förverkliga men du vill också gärna luta dig tillbaka och bara ta det lugnt. Det blir lite hit och dit med andra ord. Du kan ju börja med att skriva upp allt du vill göra och sen tänka ut en realistisk tidsplan.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Energin är på topp och likaså kreativiteten. Du är bra på att leda och organisera och kommer bra till din rätt i grupper. Om det uppstår konflikter agerar du resolut och rättvist. Flera yngre personer har dig som förebild.

Kräftan

22/6–22/7

Du tänker så mycket på andra så du glömmer bort dig själv. Det känns naturligt att hjälpa människor som har problem. Men du har en tendens att röra till det med tider, möten och praktiska detaljer. Det gäller att dubbelkolla allt!

Lejonet

23/7–22/8

Du är pratsam och drar igång diskussioner om de mest skilda ämnen. Ofta är det rena bagateller som avhandlas, men du vill i alla fall vädra dina åsikter samtidigt som du uppmuntrar andra att yttra sig. Det blir livligt och högljutt!

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du gör klokt i att lita på din magkänsla när det handlar om pengar. En god affär höjer humöret. Självförtroendet svajar ändå en del. Du är nog onödigt självkritisk och bör lyssna mer på de personer som uppmuntrar och berömmer dig.

Vågen

23/9–22/10

Du är snabbtänkt och klarar dig bra i diskussioner. Ofta säger du saker som många tänker fast de inte hittar de rätta orden. Du har dessutom social förmåga och lyckas skaffa dig vänner och bekanta i de mest skilda sammanhang.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har praktiska saker som måste ordnas, även om det är tråkigt. Till största delen handlar det om rutiner som du har försummat under en rätt lång period. Var noggrann med allt nu, annars blir det större problem längre fram!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du tänker positivt och känner dig redo att ta itu med nya och spännande utmaningar. Men du gör inget väsen av dig själv utan håller en låg profil utåt. Se upp så du inte blir överkörd av personer med stora egon och vassa armbågar!

Stenbocken

22/12–20/1

Det finns många människor som behöver dig. Du är lojal och försöker räcka till för alla. Både praktiskt och känslomässigt blir du en klippa som folk lutar sig mot. Det tar på krafterna, men du klarar som vanligt mer än du tror.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill ha allt på ditt sätt, annars får det vara. Folk som alltid söker kompromisser och medelvägar har inte så mycket att hämta hos dig. Men din personliga charm och utstrålning gör faktiskt att människor gärna låter dig bestämma.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu tar du ansvar för att reda ut en besvärlig konflikt som oroat dig ett tag. En måttlig ansträngning ger goda resultat, och du stärker ditt anseende hos en person som betyder mycket för dig. Du får också in trevliga extrapengar.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Den här presenten passar mamma bäst – enligt hennes stjärntecken