Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 8-14 februari 2021

08 feb, 2021 
Katarina Campagnola

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det är nymåne-vecka och detta sker i ditt vänskapsområde denna gång. Sätt nya mål som passar bättre in på det du vill och spendera tid med goda vänner och kollegor som du delar intressen med. Undvik heta diskussioner som kan röra upp konflikter.

Mitt råd: Planera för ny god utveckling.

Oxen

20/4–20/5

Du får plåster på såren efter några tuffa dagar som kan ha fått dig att ifrågasätta din framtid och karriär. Personer som är positivt inställda till dig är villiga att dela med sig av resurser som kan komma till din räddning.

Mitt råd: Omdefiniera din karriär, dina mål och din roll på jobbet.

Tvillingarna

21/5–21/6

Veckan passar för att undersöka möjligheter till vidareutbildning eller utveckling inom områden som kan befrämja din karriär. Kurser och studier i områden som intresserar dig kan vidga horisonten och ge en djupare tillfredställelse inombords. Resor och kulturliv ligger också helt rätt.

Annons

Mitt råd: Ny utveckling.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill uppleva så mycket som möjligt och kan inspireras av djupare dimensioner som förändrar aspekter av ditt liv. Dina relationer kan bli ovanligt intensiva denna veckan, men också ge närhet på djupare nivåer.

Mitt råd: Minska ditt kontrollbehov och lev med öppet sinne och närvaro i nuet.

Lejonet

23/7–22/8

Ditt relationsområde är packat med planeter flera veckor framåt, och dessutom står nymånen där och bjuder in till nystart i förhållanden. Du kan ha fått insikter i ett förhållande som fått dig att nyktra till ordentligt. Välj nya vägar som ger glädje i hjärtat.

Mitt råd: Skala bort och bygg upp nytt.

Jungfrun

23/8–22/9

Se över din hälsa och gör justeringar som får dig att må bättre. Du kanske måste bryta med dåliga vanor och bli mer uppmärksam på vad som ger välbefinnande. Ett ökat ansvar kan ta bort en del av det roliga i vardagen.

Annons

Mitt råd: Lägg in luckor på schemat för nöjen, fritid och avkoppling.

Vågen

23/9–22/10

Du kan vara rädd för att ge ett dåligt intryck till omgivningen och därför vara ovanligt reserverad. Det bästa du kan göra nu är vara uppmärksam på viktiga detaljer som gör skillnad. En kärleksrelation kommer med ökat ansvar men också en hel del skoj.

Mitt råd: Hitta balansen mellan plikter och nöjen.

Skorpionen

23/10–22/11

Mars kan skapa obekväma situationer i vissa relationer. Du kanske måste se över kontrakt och göra justeringar som passar dina behov bättre. Det kan uppstå konflikter, så nu eller aldrig är läget rätt att tänka igenom hur framtiden ska se ut.

Mitt råd: Skapa frid hemma och inombords.

Skytten

23/11–21/12

Du får lättare att samla tankarna och göra något mer praktiskt av dina kreativa idéer. Brainstorma kring intressen och vidareutveckla möjligheter som kan stimulera ditt intellekt. En ny utbildning ligger rätt. Korta resor kan bli fler och ta upp mer av din tid.

Annons

Mitt råd: Planera dina dagar och vidareutveckla dig.

Stenbocken

22/12–20/1

De senaste åren har det handlat mycket om din personliga lycka och hälsa. Nu hamnar fokus i stället på din ekonomi och på nya inkomstmöjligheter. Fundera över hur du kan vidareutveckla dina nyförvärvade kunskaper till att ge ekonomisk utdelning.

Mitt råd: Tänk utanför boxen och var uppfinningsrik.

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan brottas med starka känslor kring en speciell situation som bekymrat dig en längre tid. Nu gäller att hitta lugnet inombords, så du kan vara objektiv och klar i dina bedömningar. Undvik impulsiva beslut och håll dig lugn i stormen.

Mitt råd: Meditation, promenader och medveten närvaro.

Fiskarna

20/2–20/3

Det kan bli livliga diskussioner i omvärlden som kan röra upp känslor, men också stimulera ditt intellekt. Veckan passar dock bäst för att gå inåt och spendera en del tid i ensamhet. Koppla upp dig till det andliga och finn stillheten och glädjen inombords.

Mitt råd: Finn vägar till välbefinnande.

Annons