Veckohoroskop 8-14 mars 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Mars står bra nu för att ge dig in i diskussioner och prata nya idéer och perspektiv. Men temperaturen kan höjas rejält i situationer och konsten för dig kan bli att behålla ditt lugn. Du kan dock ha flera givande samtal som öppnar upp nya tankegångar, vägar och möjligheter.

Mitt råd: Öppenhet.

Oxen

20/4–20/5

Venus står gynnsamt för vänskap och gruppgemenskap. Men vänta med att ta beslut till efter den 11:e, annars är risken stor för självbedrägeri och illusioner. Du kan längta efter ökad självständighet och behöva förändra olika strukturer i ditt arbete som kan ge dig mer frihet.

Mitt råd: Våga testa nytt.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Mars ger dig extra energi. Det finns dock en risk att du splittrar dig åt olika håll. Koncentrera dig på högst två saker nu och utveckla dem. Du kan skapa praktiska synbara resultat genom ditt hårda arbete och få erkännande som gör dig hörd.

Mitt råd: Satsa på att skänka glädje och få glädje tillbaka.

Kräftan

22/6–22/7

Det kan handla om ekonomi och resurser som du delar med andra personer. Din partner kan ha problem som kräver planering och nytänk.Satsa på en ordnad ekonomi tillsammans. Samtidigt kanske du också behöver ha ett eget sparande för att behålla din självständighet.

Mitt råd: Prata pengar.

Lejonet

23/7–22/8

Du blir känsligare och extra mottaglig för alla intryck. Undvik överansträngning och satsa på att hålla en balanserad vardag. Det finns risk att förvirrade situationer uppstår som leder till missförstånd, rabalder och besvikelse.

Mitt råd: Fördjupa dig i andliga intressen och i ditt inre liv.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan komma in i ett kreativt sinnestillstånd som boostar din påhittighet och uppfinningsförmåga. Lägg fram nya idéer som kan förbättra på jobbet och finn nya vägar framåt. Din kärlek kan fördjupas i en relation. Ge och ta emot utan att ställa krav.

Mitt råd: Låt romantiken blomma.

Vågen

23/9–22/10

Placera inte dina ägg i korgar som tillhör andra. Det gör dig lätt medberoende och svårare att stå på egna ben. Våga utmana dig själv att göra saker som du aldrig trodde att du skulle våga. Du kommer att inse att du har betydligt mer styrka till förfogande än du trott.

Mitt råd: Bli din egen kapten.

Skorpionen

23/10–22/11

Månen kan ge inre välbefinnande när den går igenom dina personliga områden om du lägger fokus på gemenskap i privatlivet och familjen. Vårda viktiga relationer och ge själen näring med sådant som gör dig glad och engagerad.

Mitt råd: Det finns spännande saker i livet som väntar på dig!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Jupiter ger dig näring av att tillhöra en gemenskap där du kan känna dig delaktig och betydelsefull. Satsa på att göra det bästa av den person du är och det du har, och var så lycklig som möjligt. Ett miljö-ombyte som ger nya intryck och ligger rätt i tiden.

Mitt råd: Du behöver inte stanna i svårigheter.

Stenbocken

22/12–20/1

Pluto fortsätter att ge förut-sättningar till djupgående förändringar som kan väcka nytt liv. Du kan trampa ner i svarta hål ibland och behöva ventilera dina tankar och känslor, men ljuset är inte långt borta.

Mitt råd: Det du upplever är inte ett sammanbrott utan ett genombrott!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiter står i ditt tecken öppnar upp en ny tid med nya förutsättningar som kan väcka nya tankegångar. Läget är helt rätt för att hela dig själv, både kropp och själ, och finna nya vägar till personligt självförverkligande.

Mitt råd: Skapa en gemensam vision med dem som står dig nära.

Fiskarna

20/2–20/3

Venus står gynnsamt i ditt tecken och skänker tillfällen för inre harmoni och välbefinnande. Satsa på att hitta balansen i privatlivet och i ditt hem där både aktivitet och vila ska få rum. Skapa en riktigt bra miljö genom att välja ut det som ger dig glädje och gör dig av med allt annat.

Mitt råd: Börja en utrensning!

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021