Veckohoroskop 9 – 15 mars 2020

Kvinna poserar framför en rosa tegelvägg.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 9 – 15 mars här.

Horoskop 9 – 15 mars 2020

Väduren

21 mars–20 april

Lägg energi på karriären denna veckan, och du kan komma framåt med stormsteg. Framgången väntar runt hörnet om du fokuserar på saker som du brinner för. Slappna inte av nu även om lönsamheten är bra. Låt lekfullheten öppna upp för fantasi och kreativitet. Mitt råd: Maxa dina talanger, det vinner du på!

Oxen

21 april–21 maj

Vilket stjärntecken passar du med?

Veckan kan börja med att du måste anpassa dig till nya omständigheter. Det kan också bli en ny riktning i karriären som gör att du måste ta hänsyn till en hel del ny information. Dra ner på tempot och ta ett steg i taget. Se förändringar som positiva möjligheter för ny kunskap och tillväxt. Mitt råd: Öppen attityd.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

En period av problem och missförstånd är förbi och livet kan ta en ny riktning som känns befriande. Lägg gammalt bakom dig och gå framåt med nya planer. Den 16:e börjar en gynnsam period för kreativt skapande. Låt fantasi flöda och upptäck nytt i ditt inre landskap. Mitt råd: Skapande flöde.

Kräftan

21 juni–21 juli

Räkna med en framgångsrik vecka i relationer. Satsa på gemensamma mål och aktiviteter, och ni får medvind hela vägen. Det finns en liten risk att konflikter kan uppstå, så rikta medvetet din energi på det som känns meningsfullt. Mitt råd: Gå inte i strid bara för att ha du måste rätt, utan för det som är bra.

Lejonet

22 juli–22 aug

För många kan det kännas bra att fokusera på hälsa och välbefinnande. Gör dig av med dåliga vanor och satsa på nya, bättre rutiner. Ett förhållande kan ta en ny riktning på ett oväntat och överraskande sätt. Mitt råd: Ta hand om varandra och låt inte småsaker styra tillvaron.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Det kan ha varit många turer vad gäller både arbete och hälsa, och trots att du försökt komma framåt kan det kännas som du tagit två steg bakåt. Den 11:e sker en positiv förändring som hjälper dig att se framåt med tillförsikt och får dig att känna att du går i rätt riktning. Mitt råd: Ha tålamod.

Vågen

23 sept–22 okt

Ekonomiska förändringar kan komma plötsligt och oväntat. Du kanske behöver tänka utanför boxen och göra justeringar som passar bättre in på din ekonomiska situation. Relationer kan bli en tillgång. Nya inkomstmöjligheter kan också dyka upp genom andra. Mitt råd: Upptäck resurserna som finns omkring dig.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Din planet Mars står gynnsamt tillsammans med lyckobringande Jupiter, vilket indikerar att det kan bli en framgångsrik vecka. Speciell vad gäller kommunikation och kontakten med omvärlden. Mitt råd: Om du vill skriva eller kommunicera på annat sätt, så är läget helt perfekt för framgångsrika kontakter.

Skytten

22 nov–20 dec

Låt privatlivet stå i centrum och förnöj dig med glädjefyllda aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Lägg extra energi på att ta hand om hälsan. Månen har starkt inflytande som gör dig extra känslig och sårbar. Mitt råd: Ta några extra vilodagar och förkovra dig i något som berikar ditt liv.

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan få mycket gjort på kort tid och ta ett ordentligt kliv framåt i din utveckling. Mars ger extra energi och du kan känna dig ovanligt energisk och handlingskraftig. Mitt råd: Passa på och avsluta projekt som hängt över dig en tid och skapa större utrymme för nya planer, mål och aktiviteter.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du kan ha haft många planer på gång den senaste tiden, och nu är läget rätt att testa dem i verkligheten. Börja med att se över om du har de ekonomiska resurserna som krävs för att du ska kunna förverkliga dina drömmar. Mitt råd: Förvänta att det allra bästa ska ske och du drar det till dig.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Allt kan kännas kaotiskt och det är inte det lättaste att finna den inre balansen nu. Förändringar inom vänskap kan väcka starka känslor. Samtidigt är läget perfekt för att träffa nya vänner och starta gruppgemenskap med likasinnade. Mitt råd: Anpassa din livsstil till nya värderingar som kommer att växa fram.

Foto: Unsplash