Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: HusmorstipsStädknepÅterbrukHuskurer

Smarta förvaringsväskan som rymmer alla dina småprylar

31 jan, 2020 
allas.se redaktionen
Ordet förvaring kan ge upphov till både stress och frustration. Men så behöver det inte vara – med vår smarta förvaringsväska kan du lätt och enkelt få undan alla småsaker i ett nafs!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vi svenskar upplever oftare negativa känslor och frustration när det kommer till hemmets förvaring jämfört med andra nordbor, enligt företaget Elfas årliga förvaringsrapport. Frustration och stress är dessutom dubbelt så vanligt hos kvinnor som hos män, visar rapporten där 4 000 nordbor tillfrågats om sin inställning till just förvaring.

Videon kunde inte hittas

Kvinna sitter i soffan och är frustrerad över sitt stökiga hem.
Frustration och stress kring förvaring är dubbelt så vanligt hos kvinnor än hos män. Foto: Shutterstock/TT

I rapporten, som publicerades 2019, svarade 50 procent att de önskade att deras ägodelar var bättre förvarade och återigen var det fler kvinnor än män som hade det här önskemålet. Många uppgav i undersökningen att de upplevde att småsaker var ett problem i framför allt vardagsrummet och sovrummet.

Annons

Förvaring för småprylar

Och visst känns det bekant? Att småprylar ligger och dräller här och var utan att det finns en naturlig plats att förvara dem på är ett problem många av oss känner igen. För oss som gillar att pyssla och ha diy-projekt på gång, finns det knappast något mer frustrerande än att ha prylarna – saxar, pärlor, lim, pennor, garner och allt annat som kan tänkas behövas – utspridda över hela bordet.

Ett förslag är att samla saker i en omklädd skolåda eller en fin ask, men det kan också vara en idé att skaffa en rejäl förvaringsväska med fack där var sak har sin plats. På så sätt blir grejerna också lätta att hitta när du behöver dem.

Förvaringsväska med plats för mycket

I vår shop hittar du nu en praktisk och smart väska som passar perfekt för förvaring av allt från pysselmaterial till julpyntet. Eller varför inte stuva undan barnens legobitar eller säsongskläder som mössor och vantar här när de inte används? I väskans ena halva finns rejäla gummiband som håller till exempel presentpapper på plats, och i den andra halvan finns smarta fickor med plats för mindre prylar.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Röd förvaringsväska från Aller media shop.
Smart förvaringsväska med plats för mycket.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Väskan är 94 centimeter lång och 36 centimeter bred, och får lätt plats i en garderob eller ett skåp när du inte behöver den. Handtagen gör den lätt att bära med sig eller hänga upp på en krok.

Annons

Så beställer du den smarta förvaringsväskan

Så för alla som oss som ständigt skjuter upp våra planer på att fixa förvaringen – åtta av tio svenskar har någon gång planerat att ta tag i förvaringen utan att sedan fullfölja planen, enligt Elfas förvaringsrapport – finns det inte längre några ursäkter.

Läs mer och beställ här. (reklamlänk)

Röd förvaringsväska från Aller media shop.
I förvaringsväskan finns plats för allt från presentpapper till julpynt.

Med en snygg och behändig förvaringsväska kan alla våra småprylar äntligen samlas på ett ställe, vilket både minskar vår förvaringsfrustration och underlättar när vi vill komma åt våra grejer snabbt.

Läs mer och beställ här (reklamlänk från Aller media shop) (reklamlänk)

Annons