Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Inred för höstmys – finaste lyktorna och ljusen just nu!

15 okt, 2020 
Johanna Svan
Ljuslykta och stjärna i fönster.
Inred för mys med fina ljuslyktor och mysiga stjärnor. Det är så enkelt att förändra ett rum med bara ett par små detaljer – här är våra favoriter just nu!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Att skapa en mysig och ombonad stämning hemma är hur lätt som helst med lite mysiga ljuskällor. Många varma och vackra sken sprider dessutom både harmoni och glädje och får oss att må bättre.

5 tips för mysig inredning:

Lysande stjärna

En snygg och modern stjärna av metalltråd och med LED-ljus. Lika dekorativ hängd i ett fönster som ställd på en byrå eller i en fönsterkarm.

Läs mer och köp stjärnan här (reklamlänk)

Julstjärna i en fönsterkarm.

Änglaspel

Lys upp höst- och vintermörkret med detta söta änglaspel i mässingsfärg. Änglaspelet består av en ljushållare i frostat glas med ett vackert mönster samt ett mässingsfärgat enkelt turbinhjul med små hängen. Turbinhjulet snurrar runt med hjälp av värmen från värmeljus och skapar en stämningsfull effekt. Du kan även använda ljushållaren för sig själv som en vanlig ljuslykta.

Annons

Läs mer och köp ängslaspelet här

Änglaspel med tomte på.

Läs mer och köp ängslaspelet här (reklamlänk)

Ljuslykta

En multifunktionell ljuslykta i rillat grönt glas med en botten i mässing. Den går både att använda som vas till härliga buketter som till blockljus i höstmyset.

Läs mer och köp lyktan här

Grön ljuslykta

Ljushållare i metall

Ljuslyktor kan man aldrig få för många av, det finns alltid plats för några till. Dessa tre eleganta ljuslyktor är i metall med laserskuret mönster. När lyktorna är tända sprider de ett varmt och vackert sken med ljusspel på väggarna.

Annons

Läs mer och köp lyktorna här (reklamlänk)

Ljuslyktor i metall.

Skål med ljushållare

Lidatorp är en ljusstake i keramik som du gör dig egen twist på. Använd skålen som praktisk förvaring, dekorera den eller ha den tom. Förvara godis, nötte, frukt eller varför inte dekorera med blommor, snäckor, stenar med mera. Möjligheterna är oändliga och du kan variera den efter årstider och höjdpunkter.

Läs mer och köp skålen här

Skål med ljushållare med mossa i.
Annons