Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Läsarpaneler

Annons

Du är vår bästa expert!

Du som läser våra tidningar är vår bästa expert! Ta chansen att göra din röst hörd! För att utveckla våra tidningar är det värdefullt för oss att förstå hur ni, våra läsare, uppfattar våra annonser och artiklar i tidningen och på nätet. Därför bjuder vi in er till vår egen läsarpanel.

När du går med i panelen kommer du då och då via få erbjudanden om att svara på frågor om vår tidning. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och tjänar samtidigt ihop poäng som du så småningom kan byta till olika erbjudanden, som exempelvis trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, om du är prenumerant eller inte. Dessutom svarar du självklart bara på våra frågor när du själv önskar.

Allas veckotidning

Allas är veckotidningen som skriver om relationer, sex och lust, berörande reportage om livsöden, inspirerande mode, skönhet och inredning. Dessutom har Allas det en veckotidning ska ha: recept, korsord, långläsning, hälsa, motion och massor av tips.

Klicka här för att komma till Allas läsarpanel

Allers

Allers är veckotidningen som är som en stor påse godis, en mix av innehåll som ska ge dig glädje, underhållning, inspiration och kunskap. I Allers provlagas och provsmakas allt för att du ska få de bästa recepten för vardag, fest och bröd och bullbak. Handarbete och pyssel är populärt, Allers ger dig både klassiska och nya, roliga gör det själv-projekt. Dessutom får du mode, skönhet, inredning, trädgård, kultur och krimfall från verkligheten.

Klicka här för att komma till Allers läsarpanel

Hemmets veckotidning

Hemmets Veckotidning bjuder på det bästa i tillvaron: goda och enkla recept för vardag och fest, noveller och romaner och naturligtvis våra berömda korsord. Dessutom ger Hemmets Veckotidning dig både mode och skönhet och smarta inredningstips för hemmet.

Klicka här för att komma till Hemmets veckotidnings läsarpanel

Annons

Året Runt

Året Runt bjuder på livets goda! Här läser du om folkkära kändisar, kungligheter och berörande reportage. Du får recept på både lättlagade vardagfavoriter och festliga bjudrätter. Du får allt du vill veta om mogna kvinnors hälsa, alltid lockande noveller och självklart lagom kluriga kryss. Låt Året Runt bli din guldkant i vardagen!

Klicka här för att komma till Året Runts läsarpanel

Matmagasinet

Snabbt och gott till vardags, fint och festligt till helgen. Lättlagade menyer, bufféer, desserter och bakat – med Matmagasinets goda och enkla recept är det lätt att lyckas. I Matmagasinet möter du spännande matprofiler och kockar. Du får även vintips och andra goda drycker till maten och de senaste nyheterna inom matvärlden.

Klicka här för att komma till Matmagasinets läsarpanel

Research and Analysis of Media

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Genom att klicka på länken nedan kommer du till en sida där du blir ombedd att registrera dina uppgifter. Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.Fact: Click to add text

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons