Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Smarta prylen löser vanliga problemet vid middagsbordet

23 jan, 2020 
Redaktionen
Magnetiskt grytunderlägg.
De enklaste lösningarna är oftast de mest genialiska!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Blåsor och svidande brännmärken på händerna är vanliga konsekvenser för den som försökt att flytta en stor och tung kastrull med bara en hand. Problemet uppstår vanligen när man behöver hålla ett grytunderlägg i den ena handen och vill det sig riktigt illa kan det sluta med att halva middagen ligger på golvet innan du ens har hunnit sätta dig på stolen.

Känns situationen igen? Du är långtifrån ensam om att önska att du hade en tredje arm när du ska ställa fram middagen på bordet!

Du som lever i en lite större familj känner säkerligen dessutom igen dig i det frustrerande scenariot där den stora kastrullen ska gå sitt varv runt bordet för att alla ska kunna få sin portion; att få med sig grytunderlägget är sällan en smidig historia och lösningen blir ofta att någon i familjen mer eller mindre får lägga sig över middagsbordet för att hjälpa till med uppläggningen.

Magnetiskt grytunderlägg

Grytor på ett magnetiskt grytunderlägg.

Men nu finns det en uppfinning med inbyggd magnet som får ordentligt fäste mot botten av både grytor och kastruller. Du behöver alltså aldrig mer tänka på att balansera grytor och kastruller med en hand; det behändiga underlägget fäster mot kärlets botten och följer med dit du behöver det.

Grytunderlägget är tillverkat i oljad ek och tar minimal plats. Det kan läggas som ett kryss under grytor eller delas i två under exempelvis långpannor. De inbyggda magneterna gör att grytunderlägget följer med grytan runt på bordet.

Läs mer och beställ grytunderlägget här.

Se också: Så ska du egentligen använda durkslaget

Så ska du egentligen använda durkslagetBrand logo
Så ska du egentligen använda durkslaget
Annons