Billiga grillar – som ger proffsigt resultat

En kvinna grillar bland annat ägg och korv.

Foto: Unsplash
Det är sannerligen grilltider – hela sommaren kommer det att dofta glödande kol och smarriga marinader. Här är några tips för att få perfekt resultat på grillen!

Det behöver verkligen inte kosta en förmögenhet att lyckas med grillningen. Tvärtom är det en matlagningsteknik som ofta kan ge perfekt resultat med minsta möjliga ansträngning. Du kan lyckas med det mesta på grillen med bara ett galler, lite kol och en halv lök. Det är något nästan magiskt och djupt mänskligt att tillaga sin måltid över glödande kol, men även gasol ger väldigt goda resultat i år. Här är våra favoritgrillar 2020, som inte kostar skjortan. Smaklig spis!

Perfekta grillar till sommaren 2020

Klotgrill för sommarens grillkvällar

En prisvärd kolgrill med termometer i locket. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Grilla över brasan med detta ställ

Ett bevis på att du kan grilla med nästan inget alls. Denna braspanna är helt rätt i sommar! Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Kolgrill och smoker

Är du sugen på att röka din mat länge i amerikansk bbq-anda? Du kommer inte att hitta en mer prisvärd grill med smoker än denna! Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Bärbar klotgrill

Gillar du att grilla ute i naturen? Denna klassiska klotgrill är smidig att bära med sig ut i det fria. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Elektrisk grill

Är du varken sugen på gasol eller kol? Då är en elgrill för dig. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Grilltunna med lock

En klassisk grilltunna till riktigt bra pris – perfekt för den som bara vill kunna grilla sin mat snabbt och effektivt. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Orange bärbar kolgrill

En häftig kolgrill som kan tas med ut i naturen på compaingresan eller hajken. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

Bärbar gasolgrill

Även denna grill är bärbar – fast med gasol istället för kol. Perfekt för den som vill kunna grilla snabbt och smidigt ute på vandringen. Läs mer och beställ här (reklamlänk från Adtraction).

9 sätt att minska risken för skadliga ämnen när du grillar

Mer recept och inspiration hos allas.se: