Artikeln innehåller reklamlänkar

Så lyckas du med perfekta cake pops – varje gång

Inspiration för dekoration av cake pops
Överraska dina gäster med festliga cake pops! Lika roliga att baka som att bjuda på. Här visar vi hur du lyckas med perfekta cake pops varje gång!

HurCake pops är en riktigt festlig dessert som passar lika bra att bjuda på till kaffet som tilltugg till minglet. Dessutom är de riktigt riktigt roliga att göra! Här har vi samlat all information du behöver för att lyckas med dina cake pops.

För att göra cake pops behöver du:

  • Bakmaskin

  • Candy melts

  • Strössel

  • Cake pop pinnar

Vad är cake pops?

Cake pops är små, söta bakverk som äts som klubbor! De består av kakdeg som formats till bollar och sedan doppats i choklad. Det roliga med cake pops är att de kan dekoreras på många olika sätt med glasyr, strössel eller andra godisar. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vilka toppings och smakkombinationer som du ger dina cake pops.

Hur gör man cake pops?

Gör din smet i valfri smak, gärna i en köksmaskin, och fördela den sedan i din cake pop-maskin. Efter 6 minuter är kakbollarna färdiga att bli dekorerade. Doppa dem i smält choklad eller annan frosting och fäst dem på cake pop-pinnarna. Därefter är det bara att strössla på sockerdekorationer, nötter eller annat fint strössel!

Bakmaskin

Den här bakplattan är den perfekta genvägen till att göra perfekta cake pops varje gång! Köp den här (länk till My perfect day).

Cake pop maskin

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Smält choklad

Deco melts med smak av vit choklad är perfekt att micra eller smälta i vattenbad och doppa dina cake pops i! Finns i flera färger och smaker här (länk till My perfect day).

Candy melt: vit choklad

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Cake pop pinnar

Gör dina cake pops extra fina med de här mönstrade pinnarna! Finns att köpa här (länk till My perfect day).

Rosa randiga cake pop pinnar

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4 smarta redskap som underlättar när du bakar

Smaksättning: Punch

Den här smakaromen ger en riktigt god smak av punch som du kan tillsätta till kakdegen, så smart! Köp den här (länk till My perfect day).

Smakarom med smak av punch

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Strössel: Sockerhjärtan

Riktigt söta sockerhjärtan är perfekt detalj att dekorera cake pops, cupcakes eller andra bakverk med! Du hittar dem här (länk till My perfect day).

Strössel med röda hjärtan

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Strössel: Chokladkulor

Det här strösslet innehåller krispiga pärlor i vit-, mjölk- och mörk choklad. Perfekt dekoration för chokladälskaren! Finns att köpa här (länk till My perfect day).

Strössel med chokladkulor

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hur länge håller cake pops?

Planerar du ett kalas och undrar hur långt i förväg man kan göra cake pops? Svaret är enkelt. Cake pops kan hålla sig i kylskåpet i cirka 3-4 dagar om du förvarar dem i en lufttät behållare! Perfekt för att planera ditt evenemang i förväg eller för att kunna njuta av dem lite längre.

Tänk på! Om frostingen är färskostbaserad kan det vara en god idé att äta dem inom 2-3 dagar för att vara på den säkra sidan.

3 goda toppings till kladdkaka
2:07

Efter reklamen: 3 goda toppings till kladdkaka

(2:07)

Slå på ljud