Artikeln innehåller reklamlänkar

4 smarta köksmaskiner som underlättar när du bakar

köksmaskin 2023 - fyra smarta verktyg när du bakar
Lyckas med bakningen varje gång – går det? Med dessa fyra smarta verktyg kommer du i alla fall långt på vägen!

Vi älskar smarta lösningar som gör vardagen lite lättare och roligare, inte minst i köket där stök och komplicerade recept kan göra bakningen till ett överdrivet avancerat projekt. Faktum är att det finns några köksmaskiner som inte bara hjälper till rejält när du bakar olika sorters bakverk – utan som också är riktigt snygga att titta på.

4 smarta köksmaskiner

Om du vill imponera med din bakning eller bara testa på något nytt med lyckat resultat varje gång så har vi samlat fyra olika köksmaskiner som du kan använda för att göra några av de mest populära baverken just nu:

Churros

Vem älskar inte varma och krispiga churros? Men om du vill slippa att fritera i varm olja så gör du helt rätt i att använda dig av en churrosmaskin.

Detta churrosjärn har en vacker mintgrön nyans och låter dig baka 4 churros åt gången som alla blir jämnt gräddade.

Läs mer om churrosjärnet och köp det här (länk till My perfect day).

churrosjärn

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Baka som Fredriks Fika – här är verktyget han använder för perfekt resultat

Bakmaskin

Att knåda en deg eller vispa grädde kan visserligen vara bra träning, men det är lätt att tröttna på det långt innan man är klar. Därför är en köksmaskin utan tvekan ett måste i en van bakares kök.

bullar på en plåt som tas ut ur ugnen

Att knåda bulldegen går betydligt lättare med hjälp av en bakmaskin. Varför inte spana in Fredriks Fikas bästa recept på kanelbullar?

Johanna Hanno/Bildhuset/TT

Denna bakmaskin har 10 olika hastigheter, stänkskydd och 3 utbytbara tillbehör som gör att bakningen går lätt som en dans. Se mer och köp den rosa bakmaskinen här (länk till My perfect day).

rosa köksmaskin

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Cake pops

En sorts fika som är något av en uppstickare, men som uppskattas varje gång, är så kallade cake pops. Kortfattat är cakepops små runda bollar, ofta gjorda av munkdeg, som sätts på en pinne och sedan dekoreras med passande strössel, choklad och annat. Ett så kul och annorlunda inslag på fikabordet!

I det här cakepopjärnet kan du göra 12 stycken perfekta cakepops som du sedan dekorera som du själv vill. Se mer och köp cakepop-makern här (länk till My perfect day).

cake pop maker

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Våffeljärn

Många av oss har redan ett våffeljärn hemma, men varför inte testa på att göra en annan variant med mer fluffiga belgiska våfflor?

I det här våffeljärnet gör du två belgiska våfflor i taget, som du sedan kan servera med allt från frukt och bär till choklad och sirap – bara fantasin och dina smaklökar sätter gränser! Se mer och köp våffeljärnet här (länk till My perfect day).

grönt våffeljärn

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Våfflor recept

Hos vår bloggare Fredriks Fika hittar du ett toppenrecept på belgiska våfflor.

Allt för studentfirandet – dekorationer, checklista och tips till mottagningen
7 godsaker du kan göra i våffeljärnet
0:60

Efter reklamen: 7 godsaker du kan göra i våffeljärnet

(0:60)

Slå på ljud