Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Knäckejätte lanserar pizzabotten

25 feb, 2021 
Edin Ibric
Kvinna äter pizza
Leksands Knäckebröd lanserar en ny sorts skafferivara. Produkten är en så kallad knäckepizzabotten, som marknadsförs som ett hälsosammare alternativ än den klassiska degen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tycker du att knäckebrödspizza låter som något helt nytt? Då får du tänka om! Den första Knäckepizzan lanserades redan 2016 och har blivit en favorit för många.
Sedan lanseringen har knäckepizzan utvecklats och nu vill knäckejätten introducera brödet som ett nyttigare alternativ till den klassiska tjocka pizzadegen.

Vill ge enkel lösning

Knäckepizzan är en riktigt bra produkt att ha hemma i skafferiet. Det är ett perfekt sätt att minska matsvinn. Har man till exempel en bit lax kvar från gårdagens middag - gör en pizza bianco med creme fraiche, lagrad ost och dill toppad med lite brynt smör så har du en riktigt lyxig måltid, tipsar Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd i ett pressmeddelande.

Annika Sund förklarar lite mer ingående om den nya lanseringen:

– Vi ser en stor trend mot nyttiga och enkla lösningar som går snabbt att tillaga själv hemma. Det känns riktigt roligt att vara först på marknaden att lansera ett knäcke som är framtagen specifikt för att användas som pizzabotten, säger hon.

Bakat bröd

Pizzabotten är bakad på svensk råg, vatten och salt och innehåller inga tillsatser. Leksands Knäckebröd har bakat knäckebröd sedan 1929.

Se också: Så snittar du vackra brödmönster

Så snittar du vackra brödmönsterBrand logo
Så snittar du vackra brödmönster
Annons