Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Nya udda och riktigt goda smaker 2021

14 okt, 2021 
AvJenny Lundberg
Nya smaker 2021
Praliner med smak av kanelbulle och chokladglass blandad med chips – det har kommit en hel del både tokiga och riktigt goda smakkombinationer i år. Vi har listat de som sticker ut lite extra, missa inte de juliga glassarna för vinterns fikastunder!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under året har det kommit en hel del nyheter med både goda och lite udda smaker till butikerna. Har du hunnit testa någon nyhet ännu – eller kanske fått en ny favoritsmak på Marabouchokladen?

Se också: Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin

Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsinBrand logo
Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin

Udda och roliga smaker i butik 2021

Cider med smak av skumtomte

Julens cider är här! Om du gillar de klassiska skumtomtarna så kommer du garanterat älska den här cidern. Den har en frisk, fruktig och lite kryddig smak med inslag av marshmallows, hallon, gräddkola och vanilj. Du kan köpa cidern på Systembolaget från den 1 november – perfekt till julstämningen.

Annons

Annas miniglassar

Om du är en pepparkaksälskare så kommer du gilla denna nyhet! Anna har släppt miniglassar – krämig gräddglass med finmalda nybakade Annas Original pepparkakor med en yta av mjölkchoklad och större pepparkaksbitar. Perfekt för vinterns alla fikastunder!

Annas miniglassar

Skumtomte med smak av äpple och kanel

Varje år släpps en smak i limiterad version av vår populära skumtomte. Den här gången är tomten grön med en fruktig smak av gröna, syrliga äpplen och kryddig kanel. Föredrar du en klassisk skumtomte eller de som har en liten twist?

Annons
Skumtomte med smak av äpple och kanel

Annas Kardemumma

För sjunde året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julen. I år står nostalgi, trygghet och tradition i fokus genom att lyfta en älskad smaksättare – aromatisk kardemumma.

Annas Kardemumma

Triumf glass Pepparlakrits

Om du är är fan av lakrits så kanske det här blir din nya favoritglass. Den har nämligen en het smak av svartpepparkrokant blandat med saltlakrits. En spännande kombination tillsammans med svensk grädde.

Annons
Triumf glass med smak av Pepparlakrits

Dumle Tutti Frutti

I mars kom Dumle ut med en ny fruktig smak i sortimentet. En spännande kombination där två helt olika smaker möts.

Dumle med smak av Tutti Frutti

Ben & Jerry Chips Happens

Här möts salt och sött som tillsammans blir en kraftig smakexplosion. Här blandas krämig chokladglass, chokladbitar och otippat nog krispiga salta potatischipsvirvlar.

Annons
Ben & Jerry med chips

Nöt-Créme med smak av kanelbulle

I april landade Nöt-Créme i kulform med smak av kanelbulle till lösviktsgodiset. Om du älskar den klassiska påsen med nötig créme lär du garanterat gilla denna variant också!

Nöt-Créme med smak av kanelbulle

Marabou Popcorn

Här blandas mjölkchoklad med popcorn, knapriga bitar av majssnacks och salt. En kombination som verkligen fungerar riktigt bra tillsammans.

Annons
Marabou Popcorn

Plopp apelsin

Är du för eller emot apelsinsmak i choklad? Den här chokladen med toffee-fyllning har friska toner av apelsin i sig. Mums säger vi!

Plopp apelsinsmak

TV: 5 av världens konstigaste glassmakerBrand logo
TV: 5 av världens konstigaste glassmaker
Annons
Annons