Nya udda och riktigt goda smaker 2021

Nya smaker 2021
Praliner med smak av kanelbulle och chokladglass blandad med chips – det har kommit en hel del både tokiga och riktigt goda smakkombinationer i år. Vi har listat de som sticker ut lite extra, missa inte de juliga glassarna för vinterns fikastunder!

Under året har det kommit en hel del nyheter med både goda och lite udda smaker till butikerna. Har du hunnit testa någon nyhet ännu – eller kanske fått en ny favoritsmak på Marabouchokladen?

Se också: Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin

Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin
0:34

Efter reklamen: Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin

(0:34)

Slå på ljud

Udda och roliga smaker i butik 2021

Cider med smak av skumtomte

Julens cider är här! Om du gillar de klassiska skumtomtarna så kommer du garanterat älska den här cidern. Den har en frisk, fruktig och lite kryddig smak med inslag av marshmallows, hallon, gräddkola och vanilj. Du kan köpa cidern på Systembolaget från den 1 november – perfekt till julstämningen.

Annas miniglassar

Om du är en pepparkaksälskare så kommer du gilla denna nyhet! Anna har släppt miniglassar – krämig gräddglass med finmalda nybakade Annas Original pepparkakor med en yta av mjölkchoklad och större pepparkaksbitar. Perfekt för vinterns alla fikastunder!

Skumtomte med smak av äpple och kanel

Varje år släpps en smak i limiterad version av vår populära skumtomte. Den här gången är tomten grön med en fruktig smak av gröna, syrliga äpplen och kryddig kanel. Föredrar du en klassisk skumtomte eller de som har en liten twist?

Annas Kardemumma

För sjunde året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julen. I år står nostalgi, trygghet och tradition i fokus genom att lyfta en älskad smaksättare – aromatisk kardemumma.

Triumf glass Pepparlakrits

Om du är är fan av lakrits så kanske det här blir din nya favoritglass. Den har nämligen en het smak av svartpepparkrokant blandat med saltlakrits. En spännande kombination tillsammans med svensk grädde.

Dumle Tutti Frutti

I mars kom Dumle ut med en ny fruktig smak i sortimentet. En spännande kombination där två helt olika smaker möts.

Ben & Jerry Chips Happens

Här möts salt och sött som tillsammans blir en kraftig smakexplosion. Här blandas krämig chokladglass, chokladbitar och otippat nog krispiga salta potatischipsvirvlar.

Nöt-Créme med smak av kanelbulle

I april landade Nöt-Créme i kulform med smak av kanelbulle till lösviktsgodiset. Om du älskar den klassiska påsen med nötig créme lär du garanterat gilla denna variant också!

Marabou Popcorn

Här blandas mjölkchoklad med popcorn, knapriga bitar av majssnacks och salt. En kombination som verkligen fungerar riktigt bra tillsammans.

Plopp apelsin

Är du för eller emot apelsinsmak i choklad? Den här chokladen med toffee-fyllning har friska toner av apelsin i sig. Mums säger vi!

TV: 5 av världens konstigaste glassmaker
1:03

Efter reklamen: TV: 5 av världens konstigaste glassmaker

(1:03)

Slå på ljud