Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Jessica Andersson akut till sjukhus – stoppas från Melodifestivalen

15 jan, 2021 
Gabriella Håkansson
Jessica Andersson som har åkt till sjukhus och opererats för en knöl på magen.
Sngerskan Jessica Andersson Melodifestivalen 2018, final i Stockholm, 2018-03-10 (c) Mediabild / IBL XPBE
Jessica Andersson har blivit akut sjuk och tvingats uppsöka vård.
Nu berättar hon om upptäckten på hennes mage som inneburit inställda Melodifestivalen-repetitioner.
”Jag behöver läka lite efter ingreppet”, skriver Jessica på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Jessica Andersson, 47, slog igenom i Fame factory år 2002. Bara ett år senare vann hon hela Melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund och låten Give me your love. I år är Jessica återigen aktuell i musiktävlingen och denna gång med låten Horizon. Schlagerdrottningen medverkar redan i första deltävlingen så det närmar sig helt enkelt med stormsteg tills hon ska kliva upp på scenen och framföra sitt bidrag.

Här är artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2021Brand logo
Här är artisterna som tävlar i Melodifestivalen 2021

Jessica Anderssons tunga barndom

I våras tävlade Jessica i TV4:s Stjärnornas stjärna och då temat var country sjöng Jessica Marie Fredrikssons låt Tro, till minne av sina bortgångna föräldrar. Det blev minst sagt känslosamt när hon berättade om relationen till sin mamma och pappa. Jessica växte upp med missbruk i familjen, vilket ledde till att hon och hennes syskon plockades ifrån sina biologiska föräldrar när Jessica endast var 10 år gammal.

Annons

– Jag hade ju en ganska trasig uppväxt. Jag har inte växt upp med någon av mina föräldrar utan jag har växt upp i fosterhem, sa Jessica i programmet.

Trots den trasiga barndomen tog Jessica på senare dar kontakt med föräldrarna och de fick alla en fin relation under de senare åren.

Akut till sjukhus efter plötsliga insjuknandet

Jessica lever idag tillsammans med pojkvännen Johan Malm, 36, och sonen Liam Erixon, 18, som hon har sedan en tidigare relation. På sociala medier kan följarna ta del av en del bilder från privatlivet, men främst är det musiken som är det stora fokuset på Instagram.

I en ny uppdatering berättar nu Jessica däremot om det plötsliga sjukdomskamp hon genomgått. Upptäckten som gjordes på Jessicas mage har dessutom inneburit att hon inte kunnat repetera inför Melodifestivalen.

Annons

”Hej på er .. hoppas ni mår bra därute. Har inte varit inne här på ett par dagar och det beror på att jag inte varit riktigt kry (inte Corona tack och lov). Idag skulle jag egentligen åkt till Sthlm för att prova kläder och repa inför mello men jag fick ställa in det, då jag igår fick åka in till sjukhus och skära bort en knöl/böld som jag fått på min mage”, skriver Jessica och fortsätter:

”Detta medför dessvärre att jag just nu går som en fällkniv och har svårt att repa mitt nummer fullt ut. Så typiskt. Här har man inte haft nånting att göra på flera månader och så äntligen när man har nånting att sätta tänderna i och som man har längtat efter... ja då kom detta. Det är ingenting allvarligt men jag behöver läka lite efter ingreppet igår. Så det blir soffmys hela helgen för mig så hoppas jag att jag nästa vecka kan börja repa numret på riktigt”.

Annons