Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

13 sköna (och snygga!) klänningar att fira julafton i hemma

27 nov, 2020 
Lisa Nilsson
Tre klänningar, en grå, en röd och en grön
I år kommer det vara en annorlunda jul då vi får hålla oss hemma med nära och kära. Men det finns fortfarande anledning till att klä upp sig snyggt, men framförallt extra skönt! Spana in våra skönaste favoriter att bära i år.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det har sedan länge varit klart att vi kommer spendera julafton hemma med de allra närmaste och käraste. För att göra denna mörka tid något ljusare har vi därför valt ut 13 favoriter i som finns i butikerna nu. Det bästa av allt – du kan i princip äta hur mycket julmat som helst i dessa utan att de smiter åt på ett obekvämt sätt.

Flera av dem kan användas vid fler tillfällen än bara en jul hemma. För oj, vad vi längtar efter lite pompa och ståt.

Men fram till dess klär vi upp oss skönt och snyggt för en julafton hemma i soffan. Spana in våra favoriter nedan, kanske hittar du en personlig favorit du också!

Omlottklänning rutor

Vadlång omlottklänning med smått rutmönster, klänningen är i trikå och är en behaglig, perfekt för en julafton hemma i soffan. Klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
Mörk mönstrad omlottklänning

Ja, vi älskar omlott och v-ringat och den här klänningen. För vet ni vad det bästa är med en omlottklänning med band? Det är bara att lätta på efter ett smaskigt julbord. Den här snygga klänningen kan du spana in hos & Other stories. (reklamlänk)

Grå finstickad klänning med band i midjan

Finstickad klänning med låg krage och band i midjan, plats för några extra köttbullar? Sjävklart! Den hittar du här (reklamlänk).

Annons
Benvit klänning med krage

Vad passar inte bättre på julafton än en härligt finstickad, benvit, klänning dessutom med en mysig krage. Bara att gosa upp i soffan med denna, läs mer om klänningen här. (reklamlänk)

Röd kort klänning

Önskar du dig en tjocktröja som du kan ha som klänning. Grattis, här är den perfekta klänningen för dig, i en röd, julig färg. Den hittar du hos H&M. (reklamlänk)

Annons
5 smarta julklappstips för alla hemmakockarBrand logo
5 smarta julklappstips för alla hemmakockar
Kvinna i svart sammetsklänning

Sammet + jul = sant. Här är en fin, svart omlottklänning i vacker sammet. Läs mer om den här. (reklamlänk)

Klänning med puffärm.

Luftig och bekväm klänning med puffärmar, alldeles underbar om man inte vill ha något åtsmitande på julafton. Här hittar du den (reklamlänk).

Annons
Vinröd klänning från HM

Vinröd klänning av viskosblandad trikå som erbjuder en bekväm strechighet. Kjolen är vackert plisserad och stråkragen är en vacker, men enkel detalj. Du hittar denna bekväma julaftonsdröm här. (reklamlänk)

Rostorange klänning

Rostorange omlottklänning, passar bra för en julafton hemma eller till fest när vi äntligen får röra oss bland folk igen. Helt enkelt en tidlös klassiker du kan ha i garderoben i många år. Klänningen från By Malene Birger hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Mönstrad maxiklänning

Mönstrad maxiklänning i gröna och vita toner – passar utmärkt till julens färger. Bli höjdpunkten vid familjens julbord med denna från Lindex. (reklamlänk)

Klänning i sammet

Elegant a-linjeformad klänning från Rotate med sammetskänsla och något prickigt mönster. I den kommer du vara snyggare än det finaste paketet under granen. Den hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Assymetrisk grön klänning

Asymmetrisk långklänning i gröna toner, snygg till boots, snygg till högklackat eller sneakers – snygg till julgranen. Köp den här. (reklamlänk)

Kvinna i röd julklänning

Som trillingnöten i Aladdinasken avslutar vi med den här eleganta röda klänningen från Wera. Varför inte dressa upp sig vackert (och skönt!) trots att vi kommer hålla oss hemma i jul. Den hittar du (reklamlänk)här. (reklamlänk)

Annons