Madeleines budgetkappa är tillbaka i butik – här hittar du den

Delad bild på prinsessan Madeleine. Till vänster syns hon i den snygga höstkappan.

Foto: TT

Förra året bar prinsessan Madeleine en snygg kashmirkappa i en beige kulör. Nu finns den åter i butik. Kolla in prislappen.

För ganska precis ett år sedan gästade prinsessan Madeleine Bokmässan i Göteborg för att marknadsföra sin då nya bok Stella & Hemligheten. En bok som berör övergrepp mot barn.

– Jag vill nå ut till barnen. Det är så viktigt att de förstår att de har rätt att säga ifrån om något inte känns bra. I grunden handlar det om att få barn att sätta gränser, berättade Madeleine då.

På sig under framträdandet på Bokmässan hade Madeleine en klockad beige kjol från House of Dagmar, en mjuk kamelfärgad kashmirkappa från H&M och en vacker vit knytblus i siden. Hennes stövlar var höga och bruna. Looken var otroligt stilren och snygg. Trendig men ändå klassisk. Prinsessan Madeleine tycks ha ett nytt recept för sin stilsuccé: att blanda nytt och gammalt, dyrt och budget.

Madeleine i höstkappa från H&M 2019.

Prinsessan Madeleine i Göteborg hösten 2019. Kappan kommer från H&M.

Foto: TT

Och vet ni! Nu finns prinsessan Madeleines snygga höstkappa åter i butik, hos H&M. Här hittar du den. (reklamlänk från Adtraction)

Kappa i kahsmirmix från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Knytblus från Second Female. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Stickad kjol från Rodebjer. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Stövlar från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Victorias hyllning till Madeleine – se detaljen i nya bilderna