Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Victoria hyllar Isabella Löwengrip och svensk design

19 sep, 2019 
Johanna Lejon
Kollage av Isabella Löwengrip och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria har hittat en ny designgodbit – en kappa från Isabella Löwengrips kollektion med Stylein för Ellos. En hyllning till både entreprenören och svensk design!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I höst kom den äntligen – Isabella Löwengrips, av många efterlängtade, kollektion tillsammans med Stylein och Ellos (reklamlänk). En kollektion som Stylein skapat tillsammans med Isabella, som är influencer, författare och entreprenör, för att ”få den perfekta garderoben med noga utvalda plagg som funkar i livets alla lägen”.

Kollektionen kännetecknas av märkets signum: skandinavisk minimalism med en sensuell och feminin touch, och beskrivs som ”trendig samtidigt som den är tidlös”.

Om märket Stylein

Svenska Stylein grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch. Häromåret gick Isabella Löwengrip in i företaget för att hjälpa till med utvecklingen. Kollektionen med Ellos är ett led i denna utveckling.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Alla plagg ur kollektionen kan du se här! (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och under gårdagen var det dags igen. Då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från just Isabella Löwengrips kollektion. Plagget, en kappa i modellen London, beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Victoria i kappa från Stylein tillsammans med kronprins Frederik
Victoria i Danmark, iförd kappa från Stylein, väska från Little Liffner och örhängen från Cravingfor.

Kronprinsessan i kappa från Isabella Löwengrip x Stylein

Victoria bar kappan som sista outfit i Danmark, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.Victoria matchade sin kappa från Stylein med vita byxor och vit skjorta, samt en väska från Little Liffner. Hon bar även en brosch från Georg Jensen, i modellen Daisy, på kappan. Broschen är givetvis en blinkning till Margrethe, drottningen av Danmark, som ju kallas just Daisy.13 vita skjortor som räddar vilken klädkris som helstLäs mer

Beige kappa från Stylein

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Av Johanna Lejon 

Foto: TT, Ellos

Annons