Artikeln innehåller reklamlänkar

Victorias supersnygga kappa finns åter i butik – på rea

Kronprinsessan Victoria tillsammans med kronprins Frederick av Danmark.

Foto: TT

Kronprinsessan Victorias snygga kappa från Stylein finns åter i butik. Vi vet var du hittar den!

Hösten 2019 kom den äntligen – Isabella Löwengrips efterlängtade kollektion tillsammans med Stylein och Ellos (länk till Ellos). En kollektion som Stylein skapat tillsammans med Isabella, influencer, författare och entreprenör, för att ”få den perfekta garderoben med noga utvalda plagg som funkar i livets alla lägen”. Kollektionen kännetecknas av märkets signum: skandinavisk minimalism med en sensuell och feminin touch, och beskrivs som ”trendig samtidigt som den är tidlös”.

Victoria och Frederick.

Kronprinsessan Victoria i kappa från Stylein, väska från Little Liffner och brosch från Georg Jensen.

Foto: TT

Svenska Stylein (länk till Åhléns) grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch. Häromåret gick Isabella Löwengrip in i företaget för att hjälpa till med utvecklingen. Kollektionen med Ellos är ett led i denna utveckling.

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och häromåret var det dags igen. Och då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från just Isabella Löwengrips kollektion. Plagget, en kappa i modellen London, beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Se också: Fem gånger Victoria burit Silvias kläder

5 gånger Victoria har burit Silvias kläder
Slå på ljud

Victoria bar kappan i Danmark, under en resa hösten 2019, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.
Victoria matchade sin kappa från Stylein med vita byxor och vit skjorta, samt en väska från Little Liffner (länk till Wakakuu). Hon bar även en brosch från Georg Jensen (länk till Åhléns), i modellen Daisy, på kappan. Broschen är givetvis en blinkning till Margrethe, drottningen av Danmark, som ju kallas just Daisy.

Och vet ni! Nu finns kappan åter i butik – till superpris. Du hittar den här! (länk till Ellos)

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Kappan finns också i en svart variant – i samma modell.

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Här visar Victoria upp sin nya lyxväska – så mycket kostar den